Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Bλασφημούν τα θεία και κηρύττουν την έλευση του Αντιχρίστου!

Στο έλεος των Σατανιστών το βουνό της Πεντέλης – Βία, χάος και τελετές μαύρης μαγείας στην περιοχή!
Τρόμος έχει εξαπλωθεί τον τελευταίο καιρό στην Πεντέλη και τις γύρω περιοχές. Οπαδοί της black metal μουσικής -γνωστής για το αντιχριστιανικό και σατανιστικό περιεχόμενο- έχουν καταλάβει ένα μεγάλο μέρος του βουνού,
απ’ τη Νέα Πεντέλη μέχρι την Ραπεντώσα και είναι παντού μέσα και έξω απ’ το βουνό, όπως και στη γνωστή για παραθρησκευτικά φαινόμενα στο περελθόν σπηλιά του Νταβέλη.
Περιστατικά σημειώνονται και στις γύρω περιοχές, Άνω Μελίσσια, Διόνυσο, Κηφισιά, Πολιτεία και Νέα Ερυθραία. Αυτόπτεις μάρτυρες μιλούν για ύποπτους μαυροφορεμένους νέους με μακριά μαλλιά και περίεργα κουρέματα που επιδίδονται σε αποτρόπαιες πράξεις: κακόγουστες φάρσες, κατανάλωση αλκοόλ, καβγάδες, φωνές και περίεργα συνθήματα σε Ελληνικά, Αγγλικά και Λατινικά που μιλούν για σατανισμό, βλασφημούν τα θεία και κηρύττουν την έλευση του Αντιχρίστου!
Πολλοί κάτοικοι των γύρω περιοχών φοβούνται πλέον να κυκλοφορήσουν μετά την δύση του ηλίου, ενώ άλλοι τα «μασάνε» γιατί έχουν δει αύξηση στα έσοδα των επιχειρήσεών τους από τον ιδιόμορφο αυτόν «τουρισμό».
Τρομακτικές σκηνές εκτυλίσσονται σε σκοτεινές γωνιές, απομακρυσμένους δρόμους, χωράφια και νεκροταφεία με μαυροφορεμένους νεαρούς να τριγυρνούν σα νεκροζώντανοι με σκουλαρίκια, μαλλιά και ακραία ένδυση και να κοιτούν πολλές φορές σιωπηλοί με απειλητικά βλέμματα τους κατοίκους και τα σπίτια.
Σε κάθε σκοτεινή ή απομακρυσμένη γωνιά επιδήδονται σε περίεργες τελετουργίες και άλλες φρικαλέες δραστηριότητες και σπέρνουν τον τρόμο και τον πανικό.
Που θα φτάσει αυτή η κατάσταση;
Πηγή: attikonews.wordpress.com