Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Καμμένος για πυρομαχικά: Έλληνας πράκτορας της ΜΙΤ πίσω από το σικέ σκάνδαλο

Έλληνας πράκτορας της ΜΙΤ, των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών,"κινεί τα νήματα" σύμφωνα με την αναδημοσίευση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στο Twitter, στο "σικέ σκάνδαλο" όπως χαρακτηρίζεται της διακρατικής συμφωνίας με την Σαουδική Αραβία για την πώληση των βλημμάτων των 105 χιλιοστών από τα αποθέματα του Ελληνικού Στρατού. Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:
Η ανάρτηση του  Πάνου Καμμένου ρίχνει κι άλλο "μπαρούτι" στο "πολεμικό" κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο πολιτικό σκηνικό  ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή.

Κλίμα που επιδείνωσαν οι σφοδρές συγκρούσεις της κυβέρνησης τόσο με την μείζονα όσο και με την ελάσσονα αντιπολίτευση με φόντο τα διαδοχικά δημοσιεύματα για την υπόθεση και κυρίως μετά το αίτημα αναβολής της συζήτησης που κατέθεσε την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός.

Τη "σκιά" πάνω από τη συζήτηση "πύκνωσε" και ο πολιτικός "σάλος" που προκάλεσε η κατάθεση -από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ. Ανδρέα Λοβέρδο-των διαβαθμισμένων εγγράφων για τις διαβουλεύσεις που προηγήθηκαν για την σύναψη της διακρατικής συμφωνίας.