Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σκότωσαν κανίβαλο τη στιγμή που άρχισε να τρώει γυναίκα στη Νότια Αφρική

Στο νοσοκομείο πέθανε κανίβαλος στη Νότια Αφρική που δέχτηκε βροχή από σφαίρες από αστυνομικούς αφού πρώτα αποκεφάλισε γυναίκα και έτρωγε το πρόσωπό της.
Ο 23χρονος Aphiwe Mapekula

δέχτηκε βροχή από πυρά, με τις σφαίρες να τον τραυματίζουν στο χέρι, το πόδι και το στομάχι. Αγνόησε τις εντολές των αστυνομικών και συνέχιζε να τρώει το πρόσωπο της Thembisa Masumpa παρά τις προειδοποιήσεις.
  
Οι αστυνομικοί άνοιξαν τελικά πυρ όταν τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Ο 23χρονος φέρεται να αποκεφάλισε την 35χρονη Masumpa στο Mount Frere, στη νότια Αφρική, στις 9 Σεπτεμβρίου. Ήταν η μητέρα του που τηλεφώνησε στις αρχές όταν έγινε μάρτυρας του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

Ο κανίβαλος συνέχιζε ανενόχλητος

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Aphiwe έτρωγε την ωμή σάρκα της Thembisa Masumpa. Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τον πυροβόλησαν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου.
«Δεν μεγάλωσα ποτέ έναν γιο όπως αυτόν. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό», δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα του. Γείτονες ανέφεραν ότι έκανε δουλειές όταν επιτέθηκε στην 35χρονη.
«Της έκοψε τον λαιμό. Όταν η μητέρα του είδε τι συμβαίνει, έτρεξε και κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν έτρωγε το πρόσωπό της. Τον διέταξαν να σταματήσει και να παραδοθεί. Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τον πυροβόλησαν», δήλωσε γείτονάς του
tribune