Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Αυτοί που υποστηρίζουν την σημερινή μετανάστευση γίνονται και ακούσιοι υποστηρικτές των αδίστακτων μεγαλοεμπόρων και του κεφαλαίου

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης
Το κοινωνικό φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης
είναι στην επικαιρότητα εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά τα τελευταία χρόνια και τα δραματικά γεγονότα στην Ιταλία και στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχουν εντείνει τον δημόσιο διάλογο, από τους κινδύνους που διαγράφονται
 -τη δημογραφική αλλοίωση και την τρομοκρατία- ακόμα και σε επίπεδο κορυφής, όπως οι συνομιλίες μεταξύ των αρχηγών της Γερμανίας και της Γαλλίας.
 Ο δε «αδιευκρίνιστος» ρόλος των υπερατλαντικών συμμάχων όλο και περισσότερο αυξάνει τα μαύρα σύννεφα που συγκεντρώνονται πάνω από τη βάρβαρη Ευρώπη.

Το θέμα απασχολεί έντονα και την ευρωπαϊκή κοινωνία και μάλλον θα μπορούσαμε εύλογα να υποστηρίξουμε ότι οι λαοί στην Ευρώπη έχουν διχαστεί. Μεταξύ αδίστακτων μεγαλοεμπόρων και του κεφαλαίου που θέλει παράνομες και φτηνές εργατικές χείρες από τη μια και των υπολοίπων συγχυσμένων ανθρωπιστών, επαγγελματιών ανθρωπιστών (!) από την άλλη. Σ’ αυτό έχουν συμβάλει τα μέγιστα οι εικόνες που προβάλλουν τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, η ανθρώπινη απληστία και ο κοινωνικοπολιτικός κανιβαλισμός που επικρατεί στον πλανήτη.

Από τη μια βλέπουμε φωτογραφίες ή και εικόνες από τηλεοπτικούς σταθμούς δυστυχισμένων ανθρώπων και μικρών παιδιών, που έχουν υποφέρει για να καταλήξουν στην ασφάλεια της Ευρώπης, και φυσικά νεκρών συνανθρώπων μας στη θάλασσα, σε δουλεμπορικά πλοία και σε άθλια φορτηγά.
 Από την άλλη βλέπουμε λαθρομετανάστες να φωτογραφίζονται χαριεντιζόμενοι, όταν φθάνουν στα παράλια της Ελλάδας και μαινόμενους ξένους να τα βάζουν με τους ντόπιους και τις Αρχές της χώρας που τους υποδέχεται, ωσάν να είναι αυτοί οι «νοικοκυραίοι» και μεις οι «μισταρκοί». Και οι δύο εικόνες αποτυπώνουν την πραγματικότητα.

Υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά προσπαθούν να ξεφύγουν από τη λαίλαπα του πολέμου και της πείνας, υπάρχουν και άλλοι που ξέρουν πως θα αντιμετωπίσουν ένα σύστημα, αυτό της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα τους καταστήσει παράσιτα, τα οποία θα συντηρούνται από τους Ευρωπαίους φορολογούμενους, θα στραφούν στο έγκλημα και την παρανομία διαβρώνοντας ανεπανόρθωτα τις ήδη αρρωστημένες κοινωνίες της Γηραιάς Ηπείρου. Υπάρχει όμως και μια τρίτη ομάδα και αυτό το γνωρίζουν οι δυτικές ηγεσίες. Ανάμεσα στις τριακόσιες χιλιάδες λαθρομεταναστών, που μπήκαν στην Ευρώπη το 2015 μέχρι σήμερα, υπολογίζεται ότι το 20% είναι ήδη μυημένοι φανατικοί ισλαμιστές ή άτομα που είναι εν δυνάμει τζιχαντιστές. Θα μεταφέρουν δηλαδή αυτή τη βία, που πέρασαν αυτοί, τώρα και στην Ευρώπη.

Η Ευρώπη απειλείται από έναν ανεξέλεγκτο στρατό φονταμενταλιστών, που θέλουν να την αιματοκυλίσουν, όπως έγινε στη Γαλλία, στην Ισπανία, στη Βρετανία και αλλού. Και αυτός ο «πόλεμος» δεν θα είναι ορθόδοξος. Η Ευρώπη δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει τους αντάρτες πόλεων, τους τρομοκράτες, τους βομβιστές, με αεροπορικές επιθέσεις και «έξυπνες» βόμβες. Αλήθεια όμως γιατί το ΝΑΤΟ αδρανεί και δεν καταπνίγει αυτή την απειλή στη ρίζα της; Γιατί δεν ισοπεδώνει τους ISIS και άλλους όπως έκανε με τον πόλεμο στο Ιράκ; Οι δαιμόνιοι Δυτικοί θα είναι πάντα δαιμόνιοι και οι καταστροφείς του πλανήτη.

Όμως, η απειλή είναι διπλή. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι τζιχαντιστές. Ακόμα και αυτοί που δεν είναι τρομοκράτες, είναι τόσο φανατισμένοι με τη θρησκεία τους, που είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν πρόκειται να αφομοιωθούν και να υιοθετήσουν τις νόρμες της δυτικής κοινωνίας. Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στο ισλάμ. Πρόκειται για μια θρησκεία η οποία ιεραρχεί πολύ χαμηλά την ανθρώπινη ζωή, δεν σέβεται τις γυναίκες και τα παιδιά και γενικά είναι ανελεύθερη και αντιδημοκρατική. Επιβάλλεται από τους πιστούς της διά πυρός και σιδήρου χωρίς φραγμούς και χωρίς έλεος σε κανέναν και για τίποτα. Αυτή δεν είναι πίστη ή θρησκεία, είναι κόλαση. «Σύμμαχοι» των κυμάτων μουσουλμάνων, που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη κα αυξάνονται με μαθηματική πρόοδο, είναι όλοι αυτοί οι επαγγελματίες «εκσυγχρονιστές - αντιρατσιστές» υπέρμαχοι της δήθεν πολυπολιτισμικής κοινωνίας και οι γραφειοκράτες - καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών, που επωφελούνται οικονομικά και άλλως πως.

Αλλά, ο χειρότερος εχθρός της Ευρώπης είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή Ένωση, που έχει καταντήσει τις χώρες του νότου και κατ’ επέκταση τις περισσότερες χώρες, ξέφραγο αμπέλι, που έχει επιτρέψει να αιτούνται οι ξένοι προσαρμογή της Ευρώπης στις δικές τους αναχρονιστικές πεποιθήσεις, αντί το αντίθετο.

Η κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί και η οποία επιδεινώνεται συνεχώς, προκαλεί σοβαρές αντιδράσεις στους λαούς της Ευρώπης. Ο κόσμος πλέον αρχίζει να συσπειρώνεται γύρω από ακραίες πολιτικές δυνάμεις, που έστω και ανορθόδοξα τους υπερασπίζονται και δημιουργείται ένα επικίνδυνο μίγμα, από φτωχά, μικροαστικά στρώματα, που διαβιώνουν δύσκολα. Ένα ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης θεωρεί πως η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Επιβάλλεται να αλλάξει η πολιτική αντιμετώπισης της λαθρομετανάστευσης και γενικότερα η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική. Να επιβληθεί η ειρήνη, αφοπλισμός, να σταματήσουν να προμηθεύουν όπλα τόσον εύκολα οι εταιρείες για το κέρδος και μόνον. Προτού δημιουργηθούν συνθήκες παρόμοιες με αυτές που είχαν δημιουργηθεί όταν η Ευρώπη ήταν στα πρόθυρα δύο Παγκοσμίων Πολέμων.


ΚΡΙΝΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ
Πρόεδρος, Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης (ΚΕΑ) Κύπρου
http://www.sigmalive.com/simerini/analiseis/271527/i-islamopoiisi-tis-europis