Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Μπουμπουλούδη: "Ντροπή και Αίσχος να βλέπουμε την ελληνική σημαία πολύχρωμη"

 Βασιλική Μπουμπουλούδη είναι η δεκανέας του στρατού Ξηράς στην Αλεξανδρούπολη, που υπηρετεί στην 12η Μεραρχία, που όταν τελειώνοντας από την υπηρεσία της είδε μπροστά από το
Α’ ΚΑΠΗ Αλεξανδρούπολης
 είδε την Ελληνική σημαία μπερδεμένη και έσπευσε να σκαρφαλώσει στον ιστό και να την ξεμπερδέψει. Περισσότερα για την πράξη της αυτή ΕΔΩ. 

Αυτή τη φορά η Βασιλική Μπουμπουλούδη δεν προέβη σε παρόμοια πράξη αλλά σε μια δήλωση σχετικά με το Gay Pride που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας.

Μια εικόνα που προκάλεσε αντιδράσεις από το Gay Pride και σχολίασε μεταξύ άλλων και η κ. Μπουμπουλούδη ήταν η εικόνα που απεικονίζει την ελληνική σημαία, πολύχρωμη, με τα χρώματα της παρέλασης.

Η Βασιλική Μπουμπουλoύδη επεσήμανε πως νιώθει ντροπή αντικρίζοντας την ελληνική σημαία πολύχρωμη.

"Η ελληνική σημαία διαθέτει συμβολισμούς που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την ιστορία μας. Σέβομαι όλες τις ιδιαιτερότητες και τις επιλογές του καθενός, αλλά μέχρι ένα σημείο. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ", ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Η ελληνική σημαία είναι το εθνικό μας σύμβολο και δεν επιτρέπεται ούτε να καίγεται, ούτε να βεβηλώνεται, ούτε να χλευάζεται, ούτε να παραποιείται με πολύχρωμα σχέδια.

Mε πληροφορίες από e-evros