Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Tρομοκρατία στους Έλληνες φιλάθλους του Ολυμπιακού! Ανύπαρκτα τα μέτρα

Βίντεο: Τούρκοι παρακρατικοί επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο των Ελλήνων του Ολυμπιακού και επιχείρησαν να τους κάψουν ζωντανούς!
του Πέτρου Αναστασίου

Λίγες ώρες πριν τον τελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε, μέσα στη νύχτα, Τούρκοι παρακρατικοί και χούλιγκαν συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο μένουν οι Ελληνες οπαδοί του Ολυμπιακού και απείλησαν να τους κάψουν ζωντανούς!
 
Περίπου 200 Τούρκοι οπλισμένοι με μαχαίρια, καδρόνια και σιδερολοστούς έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο και επιτέθηκαν σε παρέες Ολυμπιακών που ανύποπτοι καπνιζαν (στην Πόλη απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε δημόσιους κλειστούς χώρους).
 
Την ώρα της επίθεσης, ήταν περίπου 30 φίλοι του Ολυμπιακού εκτός ξενοδοχείου και ειδοποίησαν περίπου 20 ακόμα ελληνες οι οποίοι κατέβηκαν από τα δωμάτια και συγκρούσθηκαν με αναλογία 1 προς 4 με τους Τούρκους.
 
Ο χώρος έξω από το ξενοδοχείο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και οι συγγκρούσεις επεκτάθηκαν και στον δρόμο μέχρι να επέμβει με μεγάλη καθυστέρηση η τουρκική αστυνομία και να εξαφανιστούν οι παρακρατικοί χωρίς να συλληφθεί κανένας τους.
 
Από ελληνικής πλευράς υπήρξαν μικροτραυματισμοί, ενώ με κηλίδες αίμα έχει βαφτεί το οδόστρωμα μπροστα στο ξενοδοχείο.
 
Το pronews.gr από χθες το βράδυ είχε δημοσιεύσει πληροφορίες ότι οι Τούρκοι θα επιχειρούσαν επίθεση (διαβάστε σχετικά εδώ), όπως είχαν ενημερωθεί οι ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών.


pronews