Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Σερβικά ΜΜΕ: Έμπορος Ναρκωτικών ο πρωθυπουργός της Αλβανίας!

Η σερβική εφημερίδα ‘ Kurir’ κατηγορεί τον πρωθυπουργό της Αλβανίας,
 Έντι Ράμα, ως  μέρος της διακίνησης των ναρκωτικών που παράγονται στην Αλβανία.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι «η κυβέρνηση του Έντι Ράμα είναι εγκληματική και διεφθαρμένη και ασχολείται με το εμπόριο των ναρκωτικών».
 
Τονίζει ότι «το  No 1 πρόσωπο της Αλβανίας, εγκρίνει την καλλιέργεια του οπίου  και τα έσοδα που αποκομίζει  από τα ναρκωτικά τα χρησιμοποιεί για να χειραγωγήσει τις εκλογές".
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένα μέρος των εσόδων από τα ναρκωτικά τα χρησιμοποιεί για τον έλεγχο των ΜΜΕ, ώστε να καταφέρονται κατά της αντιπολίτευσης, η οποία εδώ  και μήνες ζητά την παραίτηση του πρωθυπουργού  Έντι Ράμα και τα άλλα παράνομα έσοδα θα τα χρησιμοποιήσει για εκλογική νοθεία, όπως έχει επανειλημμένα διατυπώσει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Λουζλίμ Μπάσα, σύμφωνα με την έντυπη έκδοση της σερβικής εφημερίδας, την οποία παρουσιάζει η αλβανική «Gazeta Tema».
Το αλβανικό δημοσίευμα σχολιάζει ότι « μπορεί να φαίνεται παράξενο πως ο Λουζλίμ Μπάσα και τα σερβικά ΜΜΕ χρησιμοποιούν την ίδια γλώσσα, αλλά  υπάρχουν ισχυρισμοί για δεσμούς του Μπάσα με τη Σερβία και τις φιλο-ρωσικές χώρες".