Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Η ισλαμιστική συμμορία του Ταχίρ Βέλιου βεβήλωσε ελληνική σημαία και μνημείο στο Δέλβινο

Σε νέα πρόκληση προχώρησε η εθνοϊσλαμιστική συμμορία του Ταχίρ Βέλιου στη Βόρεια Ήπειρο, με κύκλους των Αθηνών να σημειώνουν ότι «η υπομονή μας με αυτούς τους κατσαπλιάδες έχει αρχίσει και εξαντλείται».
  
Σύμφωνα με ανάρτηση του Ελεύθερου Λόγου Αργυροκάστρου, το «Κίνημα για τη Μεγάλη Αλβανία», κάτι κλεφτοκοτάδες, κατέβασαν την Ελληνική Σημαία στην Κρανιά Δελβίνου.
Τη Δευτέρα το πρωί κατά τις 6:00 «ακτιβιστές» του «Κινήματος για την Μεγάλη Αλβανία», με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Ταχίρ Βέλιου, κατέβασαν από τον ιστό και έκαψαν την ελληνική σημαία στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, «την οποία πριν από μία εβδομάδα ύψωσαν εκπρόσωποι εξτρεμιστικών τρομοκρατικών οργανώσεων στην Ελλάδα, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΦΕΒΑ, PSIVA και ES1914, όπου συμμετείχε και ο ποιητής και συγγραφέας Βαγγέλης Παπαχρήστος ο οποίος καταδικάστηκε το 1994 για τρομοκρατία και υπό την παρουσία του οι Έλληνες εξτρεμιστές φασίστες σήκωσαν την τρομοκρατική σημαία της προσάρτησης της νοτίου Αλβανίας», αναφέρουν αλβανικά δημοσιεύματα.

Ο Βελίου παριστάνει τον άνδρα βεβηλώνοντας τα άψυχα. Να παρακαλά να μην βρεθεί αντιμέτωπος με τα έμψυχα…

«Το κίνημα για την Μεγάλη Αλβανία έχει δράσει και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε καμία στιγμή δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονες μας να παραβιάσουν την εδαφική ακεραιότητα και κυριαρχία της αλβανικής δημοκρατίας. Το κίνημα για την μεγάλη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποδώσει με πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους», δήλωσε ο συμμορίτης Ταχίρ Βέλιου που για την περίπτωσή του αρκεί ένα ελικόπτερο.
Οι ίδιοι εθνοϊσλαμιστές βεβήλωσαν και το μνημείο του «τρομοκράτη Θύμιου Λιώλη, ο οποίος το 1914 έπραξε σφαγές το 1914 στη νότια αλβανία και το 1944 πήρε μέρος με τον Ζέρβα στις σφαγές στην Τσαμουριά», γράφουν οι Αλβανοί και συνεχίζουν.
«Από το 2010 ο Βαγγέλης Ντούλες [Έλληνας βουλευτής στην αλβανική Βουλή] και ο Βασίλης Μπολάνος τοποθέτησαν πααράνομα το μνημείο αυτού του τρομοκράτη στην Κρανιά Δελβίνου.
Να σημειωθεί ότι οι κάτοικοι της περιοχής, ύψωσαν ακόμα μεγαλύτερη ελληνική σημαία στη θέση εκείνης που βεβήλωσαν οι μισθοφόροι του Ερντογάν.
Ο αλβανικός λαός, στη μεγάλη του πλειονότητα, είναι ελληνικής καταγωγής Ηπειρώτες. Μια χούφτα πρακτόρων της Τουρκίας, που εξυπηρετούν εθνοϊσλαμιστικά συμφέροντα, προσπαθούν διαρκώς να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις Ελλήνων και Αλβανών.
Συμμορίτες όπως ο Ταχίρ Βέλιου, που αποθρασύνθηκαν στο παρελθόν εξαιτίας της αδιαφορίας των Αθηνών, προφανώς και δεν θέλουν να λάβουν το μήνυμα που έχει πάρει ο πρωθυπουργός τους και ελληνικής καταγωγής εξωμότης Έντι Ράμα. Ότι το μέλλον και η προκοπή της Αλβανίας είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την Ελλάδα.
Αυτοί οι πράκτορες των Τούρκων και των νεο-οθωμανών στην πραγματικότητα είναι εχθροί του ίδιου του αλβανικού λαού που μόνο με τον αδελφικό του ελληνικό λαό θα έχει ασφάλεια, πρόοδο και ευημερία.
Πρέπει πρωτίστως ο ίδιος ο αλβανικός λαός να απομονώσει αυτούς τους προβοκάτορες της Άγκυρας. Η Αλβανία έχει μόνο μια φίλη την Ελλάδα. Ακραίοι και ύποπτοι κύκλοι που προσπαθούν να στρέψουν τον αλβανικό λαό κατά της Ελλάδας στην πραγματικότητα σκάβουν τον λάκκο του αλβανικού λαού.