Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Δικηγόρος 8 Τούρκων αξιωματικών: Βρίσκομαι στις «μαύρες λίστες» του Ερντογάν! Ανέκριναν πελάτισσά μου

Αίσθηση έχει προκαλέσει η πρόσφατη ανάρτηση της δικηγόρου των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που τελικά δεν θα εκδοθούν στην Τουρκία, Σταυρούλα Τομαρά.
Η ίδια τονίζει πως την ενημέρωσαν ότι έχει ήδη μπει στην «μαύρη λίστα» του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και πως ανακρίνουν πελάτες της που βρίσκονται σε τουρκικό έδαφος. Όπως λέει, έχει ήδη ενημερώσει Έλληνες πολιτικούς και ξένους διπλωμάτες και καταδικάζει το γεγονός ότι η χώρα μας δεν παρέχει πλήρη ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες «με τις συμφωνίες που κάνει».
Ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Τομαρά στο Facebook:
«Το πρωί, με ενημέρωσε με μέιλ πελάτισσα μου στην Τουρκία ότι ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ στις μαύρες λίστες του Ερντογάν (!!!), ότι η αστυνομία πήγε στο σπίτι της και την ανέκρινε για να μάθει από που με γνωρίζει και ότι φοβάται ότι θα την συλλάβουν και αυτή.
Με ενημέρωσε ότι αν την συλλάβουν, δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει πια μαζί μου και με παρακάλεσε να ολοκληρώσω την υπόθεση της εδώ (στο Ληξιαρχείο).
Ο άντρας είναι Μουσουλμάνος από τη Θράκη, με συγγενείς α' βαθμού Ελληνικής υπηκοότητας και βρίσκεται στις Τουρκικές φυλακές.
Τα γεγονότα και η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ που δεν είναι ικανή να προστατεύσει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες με τις συμφωνίες που κάνει, με ξεπερνούν.
Έχω αρχίσει από χθες να ενημερώνω Έλληνες πολιτικούς και ξένους διπλωμάτες».