Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Γράμμα μητέρας από Νέα Υόρκη: Προστατέψτε τα παιδιά από το μάθημα ταυτότητας φύλου

Η Suzanne Bolton, μια μητέρα από τη Νέα Υόρκη, προειδοποιεί όλους τους γονείς τι σημαίνει η “σεξουαλική αγωγή” που έρχεται σύντομα στα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία
όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και κάθε δυτικής χώρας:

“Επισκέφθηκα το Γυμνάσιο GW Williams το βράδυ της Τετάρτης σχετικά με το σχέδιο ανάπτυξης του Geranium.
Το πιο ενοχλητικό πράγμα σχετικά με την επίσκεψή μου εκεί ήταν ο λευκός πίνακας στο μπροστινό φουαγιέ. Την περασμένη εβδομάδα, τα σχολεία τίμησαν την ΡΟΖ ΜΕΡΑ. Αν δεν ξέρετε τι είναι αυτό, ενημερωθείτε.
Η μία πλευρά του λευκού πίνακα συζητούσε την “ταυτότητα φύλου”. Υπήρχε ένας χάρακας / κλίμακα για να εντοπίσετε πού ταιριάζετε. Οι προτεινόμενες επιλογές είναι άφυλος, μη-δυαδικός, ρευστό φύλο, queer φύλο, διπλό φύλο, τριπλό φύλο, ουδέτερο, ανδρόγυνο, ημι-κορίτσι, ημι-αγόρι. Είναι τρομακτικό το ότι δεν μπορώ απλά να είμαι κορίτσι. Δεν θέλω τα οκτάχρονα να τα μαθαίνουν αυτά στο σχολείο.
Από την άλλη πλευρά ο λευκός πίνακας έγραφε “προσανατολισμούς έλξης“. Αυτό ήταν ακόμη πιο ανησυχητικό. Παραθέτω: “Πολυγαμία-σχέσεις – αυτό περιλαμβάνει πολλαπλά πρόσωπα. Υγιής πολυγαμία! Όλα τα άτομα γνωρίζουν και συναινούν.”
Σας παρακαλώ γονείς, μη νομίζετε ότι όλοι οι γονείς που μάχονται το νέο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής στα δημοτικά σχολεία είναι όλοι φανατικοί της θρησκείας.
Πρέπει να πετάξουμε αυτές τις ανοησίες της ταυτότητας φύλου και να διδάξουμε την επόμενη γενιά μας για τεκνοποίηση, την οικογένεια μιας μητέρας και ενός πατέρα, την αξία των παιδιών.
Αν τα παιδιά, ως ενήλικες, απορρίψουν αυτή τη διδασκαλία, είναι η επιλογή τους. Έχουμε αποτύχει, ως κοινωνία, εάν δεν διδάξουμε στα παιδιά μας για την αγάπη και το γάμο και τη φυσική οικογένεια.”
Suzanne Bolton