Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Με τα λεφτά του Τζωρτζ Σόρος κινείται το προσφυγικό κύμα προς την χώρα μας

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ο δισεκατομμυριούχος Τζωρτζ Σόρος, επίτιμο μέλος της Μπίλντεμπεργκ, είναι ο άνθρωπος που καθοδηγεί την τεράστια επιχείρηση μετακίνησης εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων προς την Ελλάδα και προς την Δύση.
Ο γνωστός μεγιστάνας που έχει καταγγελθεί για βρωμοδουλειές με ψεύτικες επιταγές, που χρηματοδοτούσε τους ψευτοδιαληλωτές στους δρόμους στην Ουκρανία, τώρα πρωτοστατεί στο να δημιουργεί χάος στα κράτη και να προκαλεί ατμόσφαιρα πολέμου.
φοτοΟι οργανώσεις τους είναι αυτές που τύπωσαν και μοιράζουν στους παράνομους μετανάστες τον περίφημο οδηγό- εγχειρίδιο που έχει χάρτες, συμβουλές, φωτογραφίες, τηλέφωνα οργανισμών, περίπτερα διανομής δωρεάν τροφίμων, θέσεις υποβοηθούμενες από την κυβέρνηση που μπορούν να απευθυνθούν μόλις μπαίνουν σε ένα κράτος. Ο Σόρος ισχυρίζεται ότι με αυτόν τον οδηγό προσπαθεί απλώς να βοηθήσει τους λαθρομετανάστες προς διευκόλυνσή τους. Κάποιος όμως ο οποίος είναι ενημερωμένος γνωρίζει πόσο πολύ πονηρή είναι όλη αυτή η κίνηση στοχεύοντας στην μετακίνηση μουσουλμανικών πληθυσμών και στην πολτοποίηση των λαών. Το παρασκήνιο πίσω από αυτό είναι πολύ μεγάλο.
Ένας δισεκατομμυριούχος που προσπαθεί να βοηθήσει όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες δίνοντας τους φαγητό, στέγη, σώζοντας υποτίθεται τις ζωές τους. Στην πραγματικότητα δεν τους δίνει τίποτα από όλα αυτά, παρά το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να πάρουν αυτό το βιβλίο και να προωθηθούν προς την Δύση. Για τον σκοπό αυτό υπάρχουν «ακτιβιστές» καλοπληρωμένοι που τους μοιράζουν αυτόν τον οδηγό.
Ο Jonathan Samuels, ένας ανταποκριτής του Sky News στη Λέσβο, πριν λίγες μέρες μίλησε σχετικά για το εγχειρίδιο αυτό made by Soros, το οποίο προμηθεύονται οι λαθρομετανάστες που έρχονται στην Ελλάδα και το οποίο έχει συμβουλές, χάρτες, αριθμούς τηλεφώνων και οδηγίες για να περάσουν μέσα στην Ευρώπη. Ο πρόχειρος οδηγός αυτός είναι γραμμένος στα αραβικά και περιλαμβάνει αριθμούς οργανισμών όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε για τους Πρόσφυγες. Πίσω από αυτούς τους οργανισμούς υπάρχει και ο οργανισμός του Σόρος, W2EU, δηλαδή Welcome to Europe, ( καλωσήρθατε στην Ευρώπη).

Ένας από τους στόχους του οδηγού αυτού είναι αυτοί που βρίσκονται σε κίνδυνο μέσα στο νερό. Οι λαθρομετανάστες μπορούν μέσω του οδηγού να καλέσουν μια επείγουσα κλήση,(hotline), που υπάρχει μέσα στον οδηγό και οι εθελοντές μεταφέρουν τις πληροφορίες στη σχετική ακτοφυλακή.
Όπως αναφέρεται, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, ένας έμπορος -λαθρέμπορος ανθρώπων με το παρατσούκλι «Abu Karem» που σημαίνει «ο γενναιόδωρος», πουλάει συριακά και ευρωπαϊκά διαβατήρια σε καφετέριες μέχρι και στα σοκάκια. Μερικά από αυτά κοστίζουν 150 δολάρια, (132 ευρώ), και είναι ολοκαίνουργια τυπωμένα στην Βουλγαρία. 750 ευρώ κοστίζει σε λαθρομετανάστες το να γίνεις ψευτοΣύριος και όπως αποκαλύπτεται 10% από τους λαθρομετανάστες σύμφωνα με στοιχεία ερευνών είναι του κοινού ποινικού δικαίου.
Για να καταλάβουμε πως διακινούνται έχουμε ένα παράδειγμα από το Μόναχο. Όπως αναφέρεται πρόσφατα 520 λαθρομετανάστες επιβιβάστηκαν σε τρένο από το Μόναχο με προορισμό τις κατασκηνώσεις οι οποίες φιλοξενούν λαθρομετανάστες. Παρόλα αυτά εκεί έφτασαν μόνο οι 310. Οι υπόλοιποι κάποια στιγμή έφυγαν από το τρένο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και υπάρχουν αποδείξεις από τους ταξιτζήδες που αναφέρουν ότι είχαν λεφτά να τους πληρώσουν για να πάνε αλλού, στους τόπους που επιθυμούν, συνήθως στο Βερολίνο.
Αλλά το πιο εξοργιστικό είναι αυτό που δημοσιεύτηκε στην Ισπανία. Μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες καταγγέλλουν την Ισπανία στο δικαστήριο του Στρασβούργου για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και απαιτούν να… κοπεί η εορτή του Πάσχα καθώς με αυτόν τον τρόπο προσβάλλεται η δική τους θρησκεία.
Αύριο η σειρά μας προς δόξα του Σόρος, σαν πρώτος υποδοχέας όλων αυτών!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr