Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Λίντα Σαρσούρ: Αυτή είναι η φανατική ισλαμίστρια που συνδιοργάνωσε τις διαδηλώσεις κατά Τραμπ

Μεταξύ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου το Σάββατο στην Ουάσιγκτον, για «τα δικαιώματα των γυναικών» ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ, συμπεριλαμβάνεται και η ισλαμίστρια Λίντα Σαρσούρ (Linda Sarsour).
Η Λίντα Σαρσούρ, γεννημένη το 1980, είναι παλαιστινιακής καταγωγής και επικεφαλής της ΜΚΟ Arab American Association (Αραβοαμερικανικής Ένωσης) της Νέας Υόρκης.
Η κυρία αυτή και η ΜΚΟ της χρηματοδοτούνται από τον Τζορτζ Σόρος [διαβάστε εδώ].
Η Σαρσούρ στις εσωκομματικές εκλογές των δημοκρατικών για το χρίσμα του υποψηφίου Προέδρου υποστήριξε τον «σοσιαλιστή» (ο ίδιος αυτοπροσδιορίζεται ως «σοσιαλδημοκράτης») Μπέρνι Σάντερς, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι δημοκρατική.
Είναι φανατική υποστηρίκτρια της Σαρία, δηλαδή του θρησκευτικού θεοκρατικού ισλαμιστικού νόμου, του ίδιου νόμου δηλαδή που εφαρμόζει και το Ισλαμικό Κράτος.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε γιατί μια συνεπής ισλαμίστρια, που κυκλοφορεί με μαντίλα και υποστηρίζει τη Σαρία, υποστήριξε έναν σοσιαλδημοκράτη, αφού ο σοσιαλισμός είναι κατά της θεοκρατίας, αλλά αυτά είναι τα «περίεργα» της αμερικανικής «φιλελεύθερης» σαλάτας. Ισλαμιστές να υποστηρίζουν (και καλά) «σοσιαλιστές» επειδή προφανώς κάπου αποσκοπούν.
Ας μην ξεχνάμε ότι για τους ισλαμιστές η Δημοκρατία και ο σοσιαλισμός είναι «πράγματα του διαβόλου».
Στη φιλελέ απολιτίκ σαλάτα μια ισλαμίστρια μπορεί να υποστηρίζει τον Σάντερς κι αυτό να μην προβληματίζει κανέναν, ούτε τον ίδιο τον Σάντερς.
Στον απόηχο του συλλαλητηρίου στην Ουάσιγκτον, λοιπόν, μεγάλος είναι ο σάλος που έχει ξεσπάσει με την εν λόγω ισλαμίστρια, ύστερα από μια φωτογραφία της που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, στην οποία υψώνει το ένα δάχτυλο όπως οι τζιχαντιστές.

Αριστερά η ισλαμίστρια «δημοκρατική» ακτιβίστρια Σαρσούρ με το δάχτυλο υψωμένο όπως οι τζιχαντιστές δεξιά.

Το ένα υψωμένο δάχτυλο σημαίνει ότι «Ο Θεός είναι Ένας», αλλά επίσης σημαίνει ότι «Ο Θεός αυτός, του Μωάμεθ, είναι ο Μοναδικός αληθινός Θεός».
Δηλαδή, με άλλα λόγια, σημαίνει ότι η πίστη που έχουν οι μουσουλμάνοι για τον Θεό είναι η μοναδική αληθινή και όλοι οι άλλοι είναι άπιστοι. Πάει περίπατο η θρησκευτική ελευθερία.
Τη χειρονομία αυτή δεν την κάνουν όλοι οι μουσουλμάνοι. Την κάνουν οι φανατικοί θρησκόληπτοι ισλαμιστές, που θεωρούν ότι έχουν το «αλάθητο» και φυσικά οι τζιχαντιστές. Εξάλλου οι τζιχαντιστές είναι εκείνοι που έκαναν αυτό το «υψωμένο δάχτυλο» διάσημο ως χειρονομία.
Η Σαρσούρ προπαγανδίζει ανοιχτά τον θρησκευτικό νόμο της Σαρία στο Twitter.
Για να δελεάσει τους ταλανισμένους ανθρώπους γράφει η… πονηρούλα: «Θα καταλάβετε ότι ζείτε υπό τον νόμο της Σαρία εάν ξαφνικά όλα σας τα δάνεια και οι πιστωτικές κάρτες γίνουν άτοκα. Ακούγεται ωραίο, δεν είναι;». Δείτε και το tweet:
Κάποιος θα μπορούσε να της απαντήσει ότι «θα καταλάβετε ότι ζείτε υπό τον νόμο της Σαρία όταν σας μαστιγώνουν επειδή ανάψατε ένα τσιγάρο, σας λιθοβολούν επειδή διαπράξατε μοιχεία, σας πετάνε από ταράτσες επειδή είστε ομοφυλόφιλοι, σας κόβουν το χέρι επειδή κατηγορηθήκατε για κλοπή, σας αποκεφαλίζουν επειδή έτσι απλά γουστάρουν».
Η αλήθεια είναι ότι η Σαρία απαγορεύει τα δάνεια με τόκο. Αλλά αυτό δεν είναι «αποκλειστικότητα» του Ισλάμ. Και ο χριστιανισμός απαγορεύει τα δάνεια με τόκο.
Σε πολλές μουσουλμανικές χώρες, και στην Τουρκία, έχουν δημιουργηθεί οι λεγόμενες μουσουλμανικές τράπεζες. Αυτές δίνουν επιχειρηματικά δάνεια δίχως τόκο αλλά ζητούν μερίδιο από τα κέρδη της επιχείρισης. Γίνονται δηλαδή συνέταιροι. Αυτές οι τράπεζες καλύπτουν ένα ελάχιστο ποσοστό του τουρκικού τραπεζικού συστήματος.
Άρα η «πονηρούλα» υπόσχεται άτοκα δάνεια όταν κι εάν επιβληθεί η Σαρία καθολικά κι αλλάξει ο κόσμος και το τραπεζικό σύστημα. Παραμύθια της Χαλιμάς δηλαδή. Εξάλλου, με αυτή την προοπτική, επειδή και ο χριστιανισμός απαγορεύει τον τοκισμό, θα μπορούσαν οι χριστιανοί να ζητήσουν να εφαρμοστεί ο χριστιανικός κανόνας.
Προφανώς και «ψαρεύει» απελπισμένους η νεαρή ισλαμίστρια, με καταγωγή από την Παλαιστίνη, η οποία γεννήθηκε στο Μπρούκλιν και είναι Αμερικανίδα υπήκοος.
Βεβαίως ότι γεννήθηκε στο Μπρούκλιν δεν «έπιασε», εκείνη επέλεξε τη μαντίλα και τη Σαρία.
Δεν είναι όμως μόνο που προπαγανδίζει τη Σαρία υποσχόμενη άτοκα δάνεια στους απελπισμένους.
Είναι φανερή υποστηρίκτρια της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς που κατέχει τη Λωρίδα της Γάζας.
Η Χαμάς είναι παρακλάδι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, έχει μετατρέψει τη Γάζα σε τουρκικό προτεκτοράτο, θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση και επίσης εφαρμόζει τη Σαρία αν και πιο «λάιτ».
Πολλά μέλη της Χαμάς έχουν ενταχθεί στο Ισλαμικό Κράτος, γιατί οι δύο οργανώσεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία.
Τραγική ειρωνεία; Αυτή η ισλαμίστρια «ακτιβίστρια» για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» (τα οποία καταργεί η Σαρία), συμμετείχε στη διοργάνωση του συλλαλητηρίου κατά του Ντόναλντ Τραμπ υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών (που επίσης καταργεί η Σαρία).
Τεράστιο θράσος.