Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ρεκόρ παραβιάσεων απο τοην Τουρκία 31 φορές σε 28 λεπτά!

«Σουρωτήρι» έκαναν τον εθνικό εναέριο χώρο τέσσερα τουρκικά μαχητικά -Έκαναν 31 παραβιάσεις συνολικά! - Πάνω από Αγαθονήσι, Μακρονήσι και Ανθρωποφάγους πέταξαν τα δύο τουρκικά F-16
Το δικό της μήνυμα έστειλε σήμερα στην Αθήνα η τουρκική πολεμική αεροπορία. Την ημέρα που όλοι οι Έλληνες αξιωματικοί και υπαξιωματικοί συζητούσαν για τις αιφνιδιαστικές αποστρατείες των αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ, τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από τρία ελληνικά νησιά και συνολικά προέβησαν σε 31 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου!

Τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη που μπήκαν στο FIR Αθηνών και παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο ήταν τέσσερα: Δύο F-16 και δύο F-4 που εισήλθαν στις 13:50 το μεσημέρι της Δευτέρας στο FIR Αθηνών νοτίως της Λέσβου.

Το ζευγάρι των F-16 πέταξε σήμερα το μεσημέρι πάνω από τρία ελληνικά νησιά.

Τα δύο F-16 πραγματοποίησαν στις 14:14 υπέρπτηση πάνω από το Μακρονήσι, στις 14:15 πάνω από τους Ανθρωποφάγους και στις 14:17 πάνω από το Αγαθονήσι. Κάθε υπέρπτηση ήταν σε ύψος 19.000 ποδών.

Τα τέσσερα αεροσκάφη βγήκαν από το FIR Αθηνών νοτιοανατολικά της Σάμου στις 14:18.

Σε αυτή τους την παράνομη πτήση που διήρκεσε 28 λεπτά, τα τέσσερα τουρκικά μαχητικά πρόλαβαν και έκαναν «σουρωτήρι» τον ελληνικό εναέριο χώρο τον οποίο και παραβίασαν συνολικά 31 φορές!