Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Σάλος! Εθελοντές πηγαίνουν στη ζούγκλα του Καλαί για να κάνουν έρωτα με μετανάστες

Ακόμα και με σεξοτουρισμό παρομοιάζουν την κατάσταση που επικρατεί στη ζούγκλα του Καλαί από τις καυτές ερωτικές βραδιές εθελοντών ακόμα και με ανήλικους μετανάστες.
Οι αποκαλύψεις προκάλεσαν σάλο στο facebook, με κάποιους εθελοντές να ισχυρίζονται πως οι ισχυρισμοί θα έπρεπε να παραμείνουν μυστικοί, επικρίνοντας τον άνθρωπο που εξέφρασε την ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν στη ζούγκλα του Καλαί. Σύμφωνα με το "βαθύ λαρρύγι" του Καλαί, ορισμένοι εθελοντές παρέχουν ερωτικές υπηρεσίες στους μετανάστες, έχοντας μάλιστα και πολλαπλές ερωτικές συνευρέσεις μέσα στην ημέρα με διαφορετικούς συντρόφους.
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τους κατηγορούν πως αντιμετωπίζουν τη ζούγκλα του Καλαί ως "ελεύθερο για όλα φεστιβάλ" και "δεν μπορούν να κρατήσουν τα γεννητικά τους όργανα μέσα στα παντελόνια τους". Οι αρχικοί ισχυρισμοί έγιναν στο facebook και την ομάδα "People to People Solidarity" αλλά έκτοτε το ποστ έχει διαγραφεί
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι γυναίκες εθελόντριες είναι πιο πιθανό να κάνουν σεξ με άντρες μετανάστες, ενώ ένας άντρας εθελοντής εκδιώχθηκε εξαιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς του σε γυναίκες πρόσφυγες.
"Έχω ακούσει αγόρια, που πιστεύεται ότι είναι κάτω από το ηλικιακό όριο της συναίνεσης, να έχουν σεξουαλική επαφή με εθελοντές. Έχω ακούσει ιστορίες ανθρώπων που πηγαίνουν με πόρνες στη ζούγκλα του Καλαί. Έχω ακούσει εθελοντές να κάνουν σεξ με πάνω από έναν συντρόφους την ημέρα και συνεχίζουν στο ίδιο πνεύμα την επόμενη μέρα. Και ξέρω ότι ακούω μόνο ένα μικρό μέρος μιας ευρύτερης κλίμακας κακοποίησης".