Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Το Ιράν κατηγορεί την Κιμ Καρντάσιαν ότι είναι... μυστικός πράκτορας - Σνόουντεν: «Μην πιστεύετε τους διάσημους – Είναι πράκτορες»

Μπορεί να φαντάζει απίστευτο, ωστόσο, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, το Ιράν κατηγορεί την Κιμ Καρντάσιαν ότι εργάζεται ως μυστικός πράκτορας για λογαριασμό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, εξαιτίας των προκλητικών φωτογραφιών που «ανεβάζει» στο Instagram!
Οι Φρουροί της Επανάστασης, το επίλεκτο σώμα των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, υποστηρίζουν ότι η διάσημη τηλεπερσόνα συνεργάζεται με τον CEO του Instagram και πως αποστολή της είναι να καταφέρει να επηρεάσει τη νεολαία της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν, με το να προβάλλει έναν τρόπο ζωής που είναι αντίθετος με το Ισλάμ.
Η κυρία Καρντάσιαν είναι ένα διάσημο μοντέλο και για τον λόγο αυτόν το Instagram την πληρώνει για να προβάλλει έναν τρόπο ζωής ξένο με το Ισλάμ, υποστήριξε ο Μουστάφα Αλιζάντεχ, εκπρόσωπος των Φρουρών της Επανάστασης, τονίζοντας πως η χώρα του εξετάζει σοβαρά την υπόθεση!
«Έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τους νέους ανθρώπους. Οι ξένοι είναι πίσω από αυτό», είπε ακόμη, αναφερόμενος στις χιλιάδες «πικάντικες» φωτογραφίες που κάθε ημέρα «ανεβαίνουν στο Instagram.
Στο πλαίσιο αυτό, τις τελευταίες ημέρες οι ιρανικές δικαστικές αρχές ξεκίνησαν επιχείρηση κατά του μόντελινγκ κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν αρκετά άτομα -κυρίως γυναίκες- για «αντι-ισλαμικές» δραστηριότητες. Οι... προκλητικές τους φωτογραφίες, όπως της αποκάλεσαν οι ιρανικές αρχές, έδειχναν κοπέλες να φανερώνουν το πρόσωπό τους, το οποίο, σύμφωνα με τους κανόνες του Ισλάμ, θα πρέπει να είναι καλυμμένο σε κοινή θέα. Οι γυναίκες μοντέλα, που είχαν πάνω από 100.000 ακολούθους στο Instagram η κάθε μία, πόσταραν φωτογραφίες δίχως να φορούν την κλασική Χιτζάμπ, γεγονός που εξαγρίωσε τους αρμόδιους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει περισσότερους από 70 εκατομμύρια «followers» στο Instagram, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις πριν από λίγο καιρό όταν ανάρτησε στην γνωστή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μια γυμνή φωτογραφία της.
.pronews.gr
Σνόουντεν: «Μην πιστεύετε τους διάσημους – Είναι πράκτορες»