Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Ανήκουστα πράγματα που δεν θα πιστεύαμε ποτέ

Φιρί φιρί το πάει η κυβέρνηση να δωρίσει ελληνικά νησιά!
Ενα περίεργο σχέδιο επεξεργάζεται τις τελευταίες ώρες η κυβέρνηση για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες, σχέδιο που μας βάζει σε πολλές σκέψεις για το ποιος είναι τελικά ο στόχος της...
Διότι αυτό που δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τσόσκας, ακούγεται τουλάχιστον περίεργο στα αυτιά όλων μας.
Τι είπε ο κ. Τόσκας; Οτι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μεταφρθούν οι υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες σε γειτονικά νησιά που είναι άδεια μέχρι στιγμής!
Δηλαδή, δεν φτάνει που σχεδόν ολόκληρη η ηπειρωτική ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο hot spot, τώρα η κυβέρνηση θέλει να γεμίσει και τα νησιά, μία κίνηση που είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και την άφιξη των τουριστών.
Τις δηλώσει αυτές ο κ. Τόσκας τις έκανε στην Χίο, δεύτερο σταθμό των επισκέψεων του στα κέντρα καταγραφής του Βορείου Αιγαίου.
«Ο σχεδιασμός προχωράει στην σωστή κατεύθυνση και οι κάτοικοι της Χίου δεν θα πρέπει να ανησυχούν», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, κατά την επίσκεψη του στο hot spot της Χίου.

http://www.briefingnews.gr/ethnika/firi-firi-paei-i-kyvernisi-na-dorisei-ellinika-nisia