Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - βίντεο

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης - Με τις εξελίξεις στην Συρία είχαμε ξεχάσει την κατάσταση στην Ουκρανία όπου σιγοβράζει το ηφαίστειο με ένα καυτό ανοιχτό μέτωπο. Δεν την είχαν ξεχάσει όμως ούτε οι φασίστες του Κίεβου,
ούτε οι Τούρκοι σύμμαχοι τους, ούτε και οι σπόνσορες της Νέας Τάξης από τις ΗΠΑ μεταξύ των οποίων και ο γνωστός Τζωρτζ Σόρος που λαχταρά να δει τον Πούτιν κρεμασμένο ανάποδα.

Ήδη και ενώ δεν γίνεται καμία ενημέρωση, έχουν αρχίσει οι πρώτες αψιμαχίες ενώ ο Πούτιν συγκεντρώνει μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις, (οι πληροφορίες λένε για 40.000 άντρες), στην περιοχή την οποία παρακολουθούν με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Οι σκηνές είναι χαρακτηριστικές στην περιοχή Yasinovataya στην οριακή γραμμή μεταξύ των Ρώσων αυτονομιστών του Ντονέσκς και του ναζιστικού κράτους του Κιέβου. Το παιχνίδι με την φωτιά άρχισε ξανά καθώς καταρρέει η συμφωνία του Μινσκ και μάλιστα στο μαλακό υπογάστριο της ίδιας της Ρωσίας και όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, καθώς το σίγουρο είναι πως αυτή την φορά η Αρκούδα δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια με ότι συνεπάγεται αυτό. Να δούμε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
 Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος www.nikosxeiladakis.gr