Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Διευθυντής της Europol:επίκειται κύμα μεγάλων επιθέσεων της Daech στην Ευρώπη.Νέο βίντεο της Daech:θα σας σκοτώσουμε…

Λίγες ώρες μετά τη διάδοση ενός βίντεο που αποδίδει τιμή στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι στις 13 Νοέμβρη ο διευθυντής της Europol προειδοποιεί.Η Daech ανέπτυξε «μια νέα ικανότητα μάχης για να επιτελέσει μια εκστρατεία μεγάλων επιθέσεων » επικεντρωμένων ειδικότερα στην Ευρώπη προειδοποιεί αυτή τη Δευτέρα ο Rob Wainwright.  
Σύμφωνα με μια έκθεση που παρουσιάστηκε αυτή τη Δευτέρα εκ νέου από το Ευρωπαικό Αντιτρομοκρατικό Κέντρο στο Amsterdam,οι αναλυτές της Europol θεωρούν ότι η Daech «προετοιμάζει νέες επιθέσεις  (…) μέσα στα κράτη μέλη της ΕΕ και ειδικότερα στη Γαλλία»
Το Σάββατο ο Rob Wainwright ανακοίνωσε την ανάπτυξη στη Χάγη ενός νέου «Ευρωπαικού Αντιτρομοκρατικού Κέντρου» για να μοιράζει καλύτερα τις πληροφορίες μεταξύ των ευρωπαικών χωρών.Η αποστολή τουυ θα είναι να διοχετεύει στις υπηρεσίες γαλλικές,βελγικές και στους ομολόγους τους δια μέσω της Ευρώπης την πλατφόρμα  της οποίας αυτοί έχουν ανάγκη για να μοιράζονται περισσότερο γρήγορα τις πληροφορίες και να χτυπούν τα τις τρομοκρατικές οργανώσεις», εξήγησε ο Διευθυντής της Europol.
VIDEO ATTENTATS DE PARIS
Στο βίντεο προπαγάνδας με τίτλο « Σκοτώστε τους όπου και να τους βρέιτε » που δημοσιοποίησε την Κυριακή το βράδυ η Daech που είναι 17΄εγκωμιάζονται οι επιθέσεις της 13ης Νοέμβρης στο Παρίσι. Εμφανώς έχει γυριστεί στην ιρακοσυριακή περιοχή και πρόκειται για την μακάβρια διαθήκη των τρομοκρατών που αρέσκονται σε σφαγιασμούς αποκεφαλισμούς αιχμαλώτων.
Εμφανίζεται ο εγκέφαλος των επιθέσεων στο Παρίσι ο Abdelhamid Abaaoud, που διαβάζει ένα κείμενο μίσους στη γαλλική: «θα σας σκοτώσουμε,το ορκιζόμαστε. » Αυτή είναι και μια επιβεβαίωση του κεντρικού ρόλου που διαδραμάτισε στις επιθέσεις.Η Daech καλεί τους μουσουλμάνους της Ευρώπης να ξεσηκωθούν,η Ρώμη ορίζεται ως ένας από τους στόχους όπως και η Μ Βρετανία και ο  David Cameron. «Δεν θα είστε ασφαλείς ούτε στα σπίτια σας ούτε στα όνειρά σας  », ανακοινώνουν οι μελλοντικοί καμικάζι.leparisien 25.1.16

Captkà
Cahiih
Chihi
Caihoj
Le directeur d'Europol Rob Wainwright à Bruxelles le 14 septembre 2015dimpenews.com