Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Βρώμικο παιχνίδι παίζει η Ε.Ε με τον Ερντογάν

Το κινητό νεκρού οπλαρχηγού του ISIS γεμάτο μηνύματα από την τουρκική MIT!
Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ευτυχής που έλαβε τιμητικό διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο του Κατάρ στην Ντόχα,στις αρχές Δεκεμβρίου.
 Η Τουρκία και το Κατάρ είναι δύο από τους βασικούς υποστηρικτές των αντικυβερνητικών ανταρτών της Συρίας.
Αυτά η Άγκυρα δεν τ΄ αρνείται. Δεν δέχεται με τίποτα όμως τις κατηγορίες ότι έχει σχέσεις με τους τζιχαντιστές και το ISIS.Το κακό για την Τουρκία είναι ότι τα γεγονότα που αποδεικνύουν το αντίθετο πληθαίνουν και δεν μπορούν όλα να αποδοθούν σε συμπτώσεις και “μεμονωμένες περιπτώσεις”.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του mintpressnews.com ένας διοικητής του
ISIS σκοτώθηκε στην Salahuddin . Ένα κινητό τηλέφωνο βρέθηκε πάνω του και ο έλεγχος των δεδομένων του αποκάλυψε ανταλλαγή μηνυμάτων με την την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών την MIT!

Το δημοσίευμα επισημάνει ότι “αποδεικνύεται πως
χώρα του ΝΑΤΟ παρέχει ασφάλεια στο ISIS και στους μαχητές του όταν κινούνται ανάμεσα στην Τουρκία και το Ιράκ. Αυτή είναι η δεύτερη χώρα του ΝΑΤΟ που εμπλέκεται με παροχή βοήθειας στο ISIS . Η πρώτη ήταν ο Καναδάς”,γράφει ο συντάκτης .

Ο οπλαρχηγός του
ISIS σκοτώθηκε από την Hashd alShaabi, και ο επικεφαλής της Jabbar alMa'mouri, είπε, ότι «το κινητό τηλέφωνο περιλαμβάνει επίσης και άλλες σημαντικές πληροφορίες που δεν μπορούν να αποκαλυφθούν τώρα, και έχει παραδοθεί για περαιτέρω έλεγχο."
“Η Τουρκία και το ISIS μοιράζονται δύο εχθρούς: τον Πρόεδρο Assad και τον κουρδικό λαό”,συνεχίζει το δημοσίευμα. Και επικαλείται την δήλωση του πρώην συμβούλου του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ David Phillips ο οποίος υποστήριξε ότι "ο ρόλος της Τουρκίας δεν υπήρξε αμφιλεγόμενος - έχει ανοιχτά υποστηρίξει την ISIL. Έχει παράσχει επιμελητειακή υποστήριξη, χρήματα, όπλα, μεταφορές και την υγειονομική περίθαλψη σε τραυματίες πολεμιστές ".