Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Το έριξαν!!! Πολλοί από τους επιβάτες «ρουφήχτηκαν» από την τρύπα που δημιουργήθηκε

Οι τελευταίες δραματικές στιγμές στο ρωσικό Airbus: Ταλαντεύτηκε πριν αρχίσει τη «βουτιά» θανάτου.
Πολλοί από τους επιβάτες «ρουφήχτηκαν» από την τρύπα που δημιουργήθηκε ενώ ήταν δεμένοι στα καθίσματά τους -
Η λάμψη που κατέγραψε δορυφόρος ενισχύει τη θεωρία της έκρηξης
Δραματικές φαίνεται ότι ήταν οι τελευταίες στιγμές των 224 επιβαινόντων στο ρωσικό Airbus που συνετρίβη στη χερσόνησο του Σινά.
 
Όπως μεταδίδει η Daily Mail επικαλούμενη πηγές από την αεροπορική εταιρεία Metrojet το αεροσκάφος πριν ξεκινήσει τη «βουτιά» από τα 31.000 πόδια έκανε μια βίαιη κίνηση πάνω και κάτω. Ακόμα πιο φρικιαστική είναι η εκτίμηση ότι αρκετοί από τους επιβάτες «ρουφήχτηκαν» από την τρύπα που δημιουργήθηκε στο πίσω μέρος του αεροσκάφους τη στιγμή που ήταν ακόμα δεμένοι στα καθίσματά τους.


Την ίδια ώρα αμερικανοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν ότι αμερικανικός δορυφόρος που καταγράφει υπεριώδεις ακτινοβολίες κατέγραψε μια λάμψη δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει η πτώση του αεροσκάφους. Η πληροφορία αυτή ενισχύει την εκδοχή έκρηξης στο εσωτερικό του αεροσκάφους καθώς κατά τους ίδιους αξιωματούχους η καταγραφή της λάμψης αυτής δεν συνεχίστηκε για αρκετά δευτερόλεπτα στοιχείο που θα υποδείκνυε ότι εκτοξεύθηκε κάποιος πύραυλος προς το αεροσκάφος, όπως είχαν υποστήριξει το Σάββατο οι τζιχαντιστές υποστηρίζοντας ότι ήταν αυτοί που κατέρριψαν το ρωσικό αεροσκάφος.



Παρόλα αυτά το στοιχείο αυτό αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά καθώς θα μπορούσε να προέρχεται από έκρηξη βόμβας ή από έκρηξη στο χώρο των καυσίμων ή από μηχανική βλάβη σε κάποιον από τους κινητήρες.




Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές ειδικών από το Κάιρο που παραχώρησαν δηλώσεις στο πρακτορείο Ria Novosti δεν έχουν εντοπιστεί προς το παρόν ίχνη από εκρηκτικά.



Όλα αυτά, ενώ εκπρόσωποι του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων σε συνεργασία με ομολόγους τους από την Αίγυπτο διευρύνουν την έρευνα στην περιοχή όπου κατέπεσε το μοιραίο αεροσκάφος κατά 30 τετραγωνικά χλμ. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου, Βλάντιμιρ Πουσκόφ, δήλωσε πως οι έρευνες δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δε βρεθούν όλες οι σοροί των επιβαινόντων.