Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Η κοκαΐνη και το χασίς διαπερνούν τα άλλοτε αυστηρά, Αραβικά Ιμιράτα

Ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Σεΐχη του Ντουμπάι Mohammed bin Rashid Al Maktoum, ένα playboy με όλο το μέλλον μπροστά του, αλλά την Κυριακή, στα 33 του χρόνια ο Σεΐχης Rashid οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία,
μετά τον θάνατο από έμφραγμα την Παρασκευή.
Daily Mail Online υποστηρίζει ότι ο θάνατος του Σεΐχη Rashid έχει αφήσει πολλά ερωτηματικά αναπάντητα, ειδικά τι είναι αυτό που τον προκάλεσε, σε αυτή την νεαρή ηλικία.
seixis_8.JPG
Το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, αναφέρει την καρδιακή προσβολή ως αιτία θανάτου, με κύκλους από τα Αραβικά Εμιράτα να κάνουν κάνουν λόγω για παρενέργειες από ναρκωτικά, αναβολικά και πολλές εισαγωγές σε κέντρα απεξάρτησης.
seixis_1.JPG
Γεννημένος το Νοέμβριο του 1981, ο Rashid ήταν γιος του Σεΐχη Mohammed και της κύριας γυναίκας του Sheikha Hind bint Maktoum bin Juma Al Maktoum.
seixis_2.JPG
Ο Σεΐχης Mohammed είναι εκμοντερνιστής, έχει μεταμορφώσει την έρημο του Ντουμπάι σε μία μοντέρνα μητρόπολη, ενώ έχει 24 παιδιά.
seixis_9.JPG
Ο Mohammed έχει γίνει γνωστός για την αγάπη του (και την κατοχή του) σε άλογα ιπποδρόμου ενώ έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο Αscot στη Μεγάλη Βρετανία, με κάποιες από αυτές, παρουσία και της Βασίλισσας.
seixis_12.JPG
Η 53χρονη Sheikha Hind, είναι η εξαδέλφη του, βασική σύζυγος του Σεΐχη και η μητέρα των 12 από τα 24 παιδιά του.
seixis_10.JPG
Ο εκλιπών ήταν και αυτός λάτρης των αλόγων, διαθέτοντας κάποια από τα καλύτερα άλογα του κόσμου, με το ρεκόρ των 428 νικών να μοιάζει απροσπέλαστο, ενώ η περιουσία του εκτιμόταν στα 1,9 δισ. δολάρια.
seixis_3.JPG
Ο Σεΐχης Rashid έγινε εθνικός ήρωας όταν το 2006 έφερε δύο μετάλλια από τους Ασιατικούς Αγώνες.
Ένα χρόνο μετά, ο πατέρας του τον έβγαλε από την διαδοχή του θρόνου, δίνοντας την θέση του στον 31χρονο τρίτο αδελφό του Σεΐχη Maktoum bin Mohammed Al Maktoum.
seixis_13.JPG
Ποτέ δεν έγινε γνωστό τι συνέβη, με την επίσημη δικαιολογία να αναφέρει ότι ο νέος διάδοχος ήταν καλύτερος για τη... δουλειά.
Σύμφωνα με τα Wikileaks και τηλεγράφημα της CIA που είδε το φως της δημοσιότητας, ο Rashid δολοφόνησε έναν από τους βοηθούς του, με την κατηγορία να μην επιβεβαιώνεται. Το περιστατικό συνέβη μετά από έκρηξη οργής του Σεΐχη, από την χρήση αναβολικών που έκανε συστηματικά.
Η κοκαΐνη και το χασίς είναι συνηθισμένα μεταξύ των πλουσίων πριγκίπων των Εμιράτων, με τον Rashid να είναι ένας από αυτούς, αναφέρουν πηγές από τα Εμιράτα που επικαλείται η Daily Mail.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με αναφορές, σε underground πριγκιπικά πάρτι τα sex πάρτι και τα ναρκωτικά ήταν αναπόσπαστο στοιχείο.