Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Αμερικανίδα δημοσιογράφος: Τζιχαντιστές από κάθε φράξια έχουν περάσει στην Ευρώπη

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Λίντσεϊ Σνελ (Lindsey Snell), του VOCATIV, με δύο αναρτήσεις της στο Twitter επιβεβαιώνει τις διασυνδέσεις των διακινητών λαθρομεταναστών και προσφύγων με τους τζιχαντιστές αλλά και το πέρασμα τζιχαντιστών στην Ευρώπη ανάμεσα στους πρόσφυγες.
Στην πρώτη ανάρτηση, με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου, γράφει: «Interviewed #Nusra fighter who became a smuggler after being shot in battle. Finds his refugee clients on Facebook».
snell1
«Πήρα συνέντευξη από έναν μαχητή της Αλ Νούσρα ο οποίος έγινε διακινητής αφού τραυματίστηκε σε μάχη. Βρίσκει τους πρόσφυγες πελάτες του μέσω Facebook».
Δηλαδή, ένας τρομοκράτης μέλος της Αλ Κάιντα (η Αλ Νούσρα είναι ο βραχίονας της Αλ Κάιντα στη Συρία), μετά τον τραυματισμό του σε μάχη ασχολήθηκε με τη διακίνηση προσφύγων και μεταναστών και για να τους βρίσκει χρησιμοποιεί το Facebook. Αποκαλυπτικό; Έχει και άλλο…
Σε δεύτερη ανάρτηση, με ημερομηνία 14 Σεπτεμβρίου, γράφει:
«Just interviewed a refugee smuggler who said he’s seen militants from every faction in #Syria and #Iraq immigrating».
snell2
«Μόλις πήρα συνέντευξη από έναν διακινητή προσφύγων, ο οποίος δήλωσε ότι έχει δει ενόπλους από κάθε φράξια στη Συρία και το Ιράκ να μεταναστεύουν».
Δηλαδή, με άλλα λόγια, ένοπλοι -σημαίνει τζιχαντιστές- από κάθε φράξια, δηλαδή από κάθε οργάνωση που εμπλέκεται σε αυτό τον παρανοϊκό θρησκευτικό πόλεμο, μεταναστεύουν στην Ευρώπη.
Προφανώς και η Λίντσεϊ Σνελ ετοιμάζει κάποιο ρεπορτάζ – ντοκιμαντέρ για το προσφυγικό κύμα και οι αποκαλύψεις της, εάν κρίνουμε από τα tweet της, θα συγκλονίσουν.
Την ίδια ώρα η Ευρώπη αδυνατεί να ελέγξει -και πώς άλλωστε- ποιοι είναι οι πραγματικοί πρόσφυγες, ποιοι οι λαθρομετανάστες και ποιοι είναι οι τζιχαντιστές σε διατεταγμένη αποστολή που κρύβονται ανάμεσά τους.
Πάντως, όποιος αρνείται την ύπαρξη τζιχαντιστών μεταξύ των προσφύγων, ζει σε φανταστικό κόσμο.
Παρακολουθείστε τη ροή αναρτήσεων της Λίντσεϊ Σνελ «ζωντανά» στο Twitter:

http://www.tribune.gr/world/news/article/171486/amerikanida-dimosiografos-tzichantistes-apo-kathe-fraxia-echoun-perasi-stin-evropi.html