Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ενας «φίλος της Τουρκίας» παίρνει και επιμίσθιο από την Χριστοδουλοπούλου

Προσέλαβε τον Δ. Χριστόπουλο με την αντεθνική και αντιορθόδοξη ρητορική!
Στο υπουργείο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, που τα έχει κάνει θάλασσα με τους μετανάστες, έχουν πιάσει στασίδι και οι «καλοί φίλοι της Τουρκίας».
Οπως αποκάλυψε η «κυριακάτικη δημοκρατία», η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προσέλαβε τον αναπληρωτή καθηγητή του Παντείου Δημήτρη Χριστόπουλο, ο οποίος έγινε γνωστός στις ευρωεκλογές του 2014 για τις προκλητικές αντεθνικές δηλώσεις του και για προκλήσεις κατά της Ορθοδοξίας. Και, βέβαια, το έργο του «δικαιώθηκε», καθώς η αναπληρώτρια υπουργός (που προφανώς συμφωνεί με τις απόψεις του) τον διόρισε σύμβουλό της.
Και φυσικά όχι σε ένα τυχαίο υπουργείο, αλλά σε αυτό που έχει την ευθύνη για τον σχεδιασμό, τη χάραξη και τον συντονισμό των δράσεων των συναρμόδιων φορέων και των υπηρεσιών σε θέματα ιθαγένειας και ομογενειακής ιδιότητας, που αφορούν άμεσα την Τουρκία!

Για να αντιληφθεί κανείς το ατόπημα της κυρίας Χριστοδουλοπούλου, αρκεί να διαβάσει κάποιες από τις παλαιότερες δηλώσεις του κ. Χριστόπουλου. «Σήμερα, η μειονότητα στη μεγάλη πλειοψηφία της και ανεξάρτητα από την εθνική καταγωγή των πληθυσμών της νιώθει τουρκική. Υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι της μειονότητας που δεν νιώθει φυσικά τουρκική, αλλά νιώθουν Πομάκοι ή οτιδήποτε άλλο, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία νιώθει τουρκική, με το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού» έλεγε. Ενώ πριν από μερικά χρόνια επέβαλε στους φοιτητές του ένα θέμα από το βιβλίο «Η ζωή του Ιησού» του Αυστριακού Χάντερερ, στο οποίο εμφανίζεται ο Ιησούς σε ερωτική περίπτυξη με λαϊκή τραγουδίστρια (!!!) αλλά και «να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών».

Ο καθηγητής ζητούσε στη συνέχεια από τους εξεταζόμενους φοιτητές να σχολιάσουν τις διάφορες παραμέτρους του θέματος. Και, βέβαια, οι «υπηρεσίες» του δεν θα είναι τσάμπα στο υπουργείο, αφού, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, προβλέπεται και επιμίσθιο, που καθορίζεται σε ποσοστό 40% των αποδοχών της κύριας θέσης του.