Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Η σιωνιστική οντότητα έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο αίματος με την Αλ Νούσρα

Σύμφωνα με το εβραιο-αραβικό κόμμα «Χαντάς» που κατέχει 13 έδρες στην Κνεσέτ ( βουλή) , το Ισραήλ συνεργάζεται με την τρομοκρατική οργάνωση του Ισλαμικού Κράτους  (Daech ή ISIS).
Η σιωνιστική οντότητα έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο αίματος με την Αλ Νούσρα 
«Η συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ και της Al-Nusra  έχει τον ίδιο χαρακτήρα, όπως και η σχέση μεταξύ του Ισραήλ και του Αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, με σκοπό το διαλεμισμό της Συρίας και  του λαού της ».
«Η απάντηση στις σφαγές και στο σεκταρισμό είναι να είμαστε δίπλα στο συριακό λαό και κατά του Ισραήλ που συνεργάζεται με την » Daech «.
Η δήλωση προέκυψε ως συνέχεια της υποστήριξης του κόμματος στην εκστρατεία μποϊκοτάζ των ισραηλινών εταιρειών στα κατεχόμενα της Δυτικής Όχθης.
« Η Χαντάς χαιρετίζει όλες τις εκφράσεις αλληλεγγύης προς τον παλαιστινιακό λαό στο δίκαιο αγώνα τους, συμπεριλαμβανομένου του μποϊκοτάζ των εμπορικών επιχειρήσεων που εμπλέκονται στην κατοχή και την παραβίαση των δικαιωμάτων του παλαιστινιακού λαού. Αυτό είναι μια νόμιμη μορφή πολιτικής αντίστασης », δήλωσε το κόμμα.
Την Κυριακή,  Δρούζοι των κατεχομένων του Γκολάν ,  στις πόλεις της «Yarka» και «al-Carmel Daliyat» πραγματοποίησαν  εκδηλώσεις αλληλεγγύης για τους αδελφούς τους στη Συρία που απειλούνται από εξτρεμιστές της «al-Nosra» και «Daech» στη νότια Συρία. Αυτές οι συγκεντρώσεις στο βόρειο τμήμα του «Ισραήλ» ακολούθησαν αντίστοιχες  των Δρούζων σε άλλα χωριά της Γαλιλαίας.
Tην περασμένη Τετάρτη είχε προηγηθεί μαζική σφαγή  σε χωριά Δρούζων στο Ιντλέμπ από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές .
dimpenews.com