Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Στη Λευκορωσία επέστρεψαν οι «Λύκοι της νύχτας»

Τελικά η Πολωνία πραγματοποίησε την προειδοποίηση της και δεν επέτρεψε σε κανένα μέλος της λέσχης μοτοσικλετιστών «Λύκοι της νύχτας» να περάσουν από τα εδάφη της στην πορεία από τη Μόσχα προς το Βερολίνο.
Η Πολωνία αρνήθηκε την είσοδο στους Ρώσους μοτοσικλετιστές, οι οποίοι επέστρεψαν στην Βρέστη, μια πόλη της Λευκορωσίας κοντά στο πολωνικά σύνορα, ανέφερε η Επιτροπή Συνόρων της Λευκορωσίας.

«Δεν επιτράπηκε η είσοδος στην Πολωνία από το συνοριακό πέρασμα Βρέστη-Τερεσπολ στους Ρώσους μοτοσικλετιστές»,  δήλωσε εκπρόσωπος της επιτροπής.

Ο Αντρέι Μποντρόβσκι, ο οποίος ηγείται των μοτοσικλετιστών, είπε ότι «αρνήθηκαν σε όλους την είσοδο χωρίς εξηγήσεις». Επιπλέον ανέφερε η ομάδα θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στη Βρέστη την Τρίτη.

Ο Ρώσος πρέσβης στη Βαρσοβία, Σεργκέι Αντρέγιεφ, είπε στο TASS ότι η πρεσβεία δεν είχε λάβει κανένα επίσημο εξήγηση για την άρνηση εισόδου.

Οι Ρώσοι μοτοσικλετιστές έφυγαν από τη Μόσχα στις 25 Απριλίου Στόχος ήταν να ταξιδέψουν μέσω Μινσκ, Βρέστης, Βρότσλαβ, Μπρνο, Μπρατισλάβας, Βιέννης, Μονάχου, Πράγας με τελικό προορισμό το Βερολίνο στις 9 Μαΐου, την Ημέρα της Νίκης.