Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Χάδι στους αντιεξουσιαστές-ανθέλληνες που τα σπάνε και λογοκρισία για τους φύλακες της πατρίδος

Προκαλεί πάλι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ.Παπαδημούλης και μετά την κόντρα του με την περιφερειάρχη Αττικής, Ρ.Δούρου, την οποία κάλεσε να κάνει ... "οικονομικές παρελάσεις" για να εισπράξει κατάλληλη απάντηση από το κορυφαίο στέλεχος του κόμματός του. Τώρα επανέρχεται με ένα tweet που χαρακτηρίζει ... "εθνικιστικά" τα συνθήματα των ΟΥΚ!
"Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο".
Τί τον ενόχλησε; Ότι στο βίντεο που υπάρχει αναρτημένο στο διαδίκτυο ακούγεται τμήμα των ΟΥΚ να φωνάζει «Και το όνειρο μας είναι / στην Πόλη εμείς να μπούμε / σημαία να υψώσουμε / τον ύμνο εμείς να πούμε».
Και ότι στο τμήμα της Σχολής Ευελπίδων ακούστηκε και το «Μακεδονία ξακουστή του Αλεξάνδρου η χώρα,που έδιωξες τους βάρβαρους κι ελεύθερη είσαι τώρα»!
Το απόσπασμα με τα ΟΥΚ βρίσκεται στο 1'24''. Το ότι αποθεώνονται από χιλιάδες λαού οι παρελαύνοντες παρά την βροχή που έπεφτε, αυτό δεν έχει σημασία κατά τον Δ.Παπαδημούλη.
Προφανώς έπρεπε να τραγουδούν την Γ'Διεθνή οι ΟΥΚάδες. Και ποια είναι η "πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας"; Οι γονυπετείς ικεσίες και το "στα τέσσερα" του Α.Σαμαρά;
Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε

 defencenet.gr