Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας): "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς".

tourkiki-simaia
 ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ “ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ” ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
Οι Τούρκοι, χρησιμοποιούν πολλά από τα τεχνάσματα των αρχαιοελλήνων στρατηλατών, με τους υπνωτισμένους Έλληνες να μην αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει – Το “παίγνιον” της διάλυσης των κρατών από λαθρομετανάστες ισλαμιστές
 Ο Κίμων ο Αθηναίος, θαυμαστής του Φιλίππου, που αποτύπωσε τον θαυμασμό του σε βιβλίο, αναφερόμενος στα τεχνάσματα που χρησιμοποιούσε ο Φίλιππος για την κατατρόπωση του εχθρού, έγραψε και ότι πολλές φορές οι αντίπαλες πόλεις είχαν κατακτηθεί πριν εμφανισθούν τα μακεδονικά στρατεύματα στα τείχη τους.
Ο χρυσός, οι εκφοβισμοί και η πανουργία ήσαν μερικά από τα καταλυτικά όπλα του Μακεδόνα βασιλιά και καθιστούσαν κατ’ εκείνες τις περιπτώσεις- ανενεργές τις σάρισες.
Οι Τούρκοι, χρησιμοποιούν πολλά από τα τεχνάσματα των αρχαιοελλήνων στρατηλατών, με τους υπνωτισμένους Έλληνες να μη αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει (κάποιος μάλιστα αναγνώστης της στήλης είχε γράψει εδώ προ πολλού καιρού, ότι αν φέρνουν λεφτά οι Τούρκοι τουρίστες ας στήσουμε και άγαλμα του Κεμάλ).
Μόλις τώρα άρχισαν να αντιλαμβάνονται οι ευρωπαϊκοί λαοί, ότι το «παίγνιον» της διάλυσης των κρατών με τους λαθρομετανάστες ισλαμιστές που κατακλύζουν τις ευρωπαϊκές χώρες, δεν θα είναι ευκόλως αντιμετωπίσιμο σε λίγο καιρό.
Ως και οι Αμερικανοί φοβούνται μήπως οι ισλαμιστές ξεπεράσουν τα όρια που τους έθεσαν και διαλύσουν όλη την Δύση.
Όλοι οι λαοί το κατάλαβαν, πλην του ελληνικού, διαπαιδαγωγημένου από την κα. Χριστοδουλοπούλου, ή τον κ. Παυλόπουλο, αλλά και από τους κ.κ. Δένδια και Κικίλια, αδιαφορούντες πλήρως ότι στις ΗΠΑ οι δεξαμενές σκέψεις, κυρίως ασχολούνται με τον ισλαμικό κίνδυνο, δημοσιεύοντες μάλιστα και χάρτες όπου τονίζεται πως η απόσταση από την Αφρική στην Κρήτη είναι μόλις 200 μίλια.
Στο παρόν σημείωμα, παραμερίζω τα άλλα και δημοσιεύω λίγα στοιχεία μόνον για την λεγόμενη «πολιτιστική» εξάπλωση των Τούρκων στην Βαλκανική με στοιχεία του κ. Ιωάννη Μιχαλέτου στο Rimse.
Η Τουρκία, αποστέλλει στα Σκόπια Τούρκους σπουδαστές και επισκέπτες ομιλητές ισλαμικής θεολογίας, μαζικά στη χώρα, με την περιοχή του Στίπ να διαθέτει περί τους 500 ετησίως, με κάλυψη των εξόδων τους από τη Άγκυρα, γεγονός που αποτελεί σημαντική πηγή εισερχόμενου συναλλάγματος για τα Σκόπια.
Οι ισλαμικές ΜΚΟ αποτελούν με τη σειρά τους αγωγό εισροής «Πράσινων κεφαλαίων» με τις γνωστότερες, όπως η Ελ Χιλάλ, η Μερχαμέτ και η Μπαμερίσιγια να διαθέτουν αρκετά μεγάλα ποσά και να απασχολούν μόνιμο προσωπικό σε διαρκή βάση.
Ταυτόχρονα επιδοτούν τον εισερχόμενο τουρισμό με τη συστηματική είσοδο Μεσανατολιτών, αλλά και Μαλαισιανών και Πακιστανών λεκτόρων, εισηγητών και ιμάμηδων που επισκέπτονται τη χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Επιπλέον η Τουρκική οργάνωση ΤΙΚΑ (Turkish International Cooperation and Development Agency), είναι εξαιρετικά δραστήρια στα Σκόπια με κύριο μέλημα τη χρηματοδότηση της «Οθωμανικής κληρονομιάς», αλλά και ισλαμικών θρησκευτικών φροντιστηρίων και βεβαίως τεμένων.
Συντηρεί εδώ και έτη το κολέγιο «Yaya Kemal» και αρκετά σχολεία πρωτοβάθμιας βαθμίδας. Επιπλέον χρηματοδοτεί το «διεθνές πανεπιστήμιο των Βαλκανίων», το οποίο εισάγει ευάριθμο αριθμό Τούρκων φοιτητών κάθε έτος καθώς και καθηγητών.
Το κολέγιο αυτό συνδέεται άμεσα με την πολύ γνωστή Τουρκική οργάνωση «IHH» (μέλη της οποίας ήσαν οι δήθεν σωτήρες των Παλαιστίνιων, με το Mavi Marmara (μόνο που οι Εβραίοι δεν αστειεύονται).
Κατά τα τελευταία έτη η Τουρκία έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να χρηματοδοτήσει αναστυλώσεις Οθωμανικών μνημείων στις εξής περιοχές: Διδυμότειχο (Σύνορα με Τουρκία) / Ιωάννινα (Σύνορα με Αλβανία) / Θεσσαλονίκη (Σύνορα με Σκόπια & Βαλκανικό επίκεντρο) / Ρόδο (Σύνορα με Τουρκία) / Καβάλα (Σύνορα με Βουλγαρία).
Είναι αξιοσημείωτο ότι για έτερα Οθωμανικά μνημεία σε «μη-στρατηγικές περιοχές» δεν έχει υπάρξει ανάλογο ενδιαφέρον.
Επιπλέον σε ότι αφορά τη Θεσσαλονίκη ειδικότερα, η πόλη αποτελεί πρωταρχικό στόχο για το Τουρκικό κράτος λόγω της κομβικής της θέσης στο ευρύτερο πλάνο του λεγόμενου «πράσινου διαδρόμου» σε συνάρτηση με την ευκολία μετάβασης και εισόδου-εξόδου από τα σύνορα προς τα Βαλκάνια για ειδικότερα θέματα τακτικής φύσεως σε σχέση με τις Τουρκικές υπηρεσίες πληροφοριών.
Επιπλέον η ύπαρξη στη Θεσσαλονίκη ισχυρότατων δικτύων οργανωμένου εγκλήματος (Γεωργιανών, Κινέζων, Βουλγάρων, Σέρβων, Ρώσων, Αλβανών), αποτελεί μια ακόμη πτυχή του θέματος, καθότι είθισται τα κράτη που επιβουλεύονται και οργανώνουν μακροπρόθεσμες επιχειρήσεις διείσδυσης να εκμεταλλεύονται τα υπάρχοντα εγκληματικά δίκτυα, καθότι δωροδοκούνται εύκολα και αποτελούν δίοδο για τα τοπικά σώματα ασφαλείας, δημοτικές αρχές, και εν γένει τη πολιτικό-οικονομική ζωή του τόπου, τμήματα της οποίας μπορεί να έχουν επαφές με τις αναφερόμενες εγκληματικές ομάδες.
Είθε κάποιοι να καταλάβουν εγκαίρως. Αν δεν καταλάβουν αυτοί, θα καταλάβουν σίγουρα τα παιδιά τους.
Και δεν θα είναι σε θέση να διαμαρτυρηθούν.

Ο Μακεδών
elthraki