Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Οι καρποί του πολυπολιτισμού

Σύροι μαχαίρωσαν μαθητές στην Λάρνακα!
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που απολαμβάνει τους «καρπούς» του «πολύπολιτισμού» είναι  και η Κύπρος.  Ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό και σύλληψη δύο Σύρων μαθητών(;),ηλικίας 20 και 17 χρόνων αντίστοιχα, έχει εξαπολύσει  η Κυπριακή αστυνομία στη Λάρνακα. Αυτό γιατί ο  17χρονος Σύρος μαθητής τραυμάτισε με μαχαίρι τέσσερις Ελληνοκύπριους μαθητές
Γύρω στις 10 το πρωί, οι δύο Σύροι που φοιτούν στην τρίτη τάξη της Τεχνικής Σχολής Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα, επιτέθηκαν εναντίον τεσσάρων Ελληνοκυπρίων μαθητών οι οποίοι κάθονταν σε παρακείμενο παγκάκι στην αυλή του σχολείου, επειδή θεώρησαν ότι οι νεαροί μιλούσαν γι’ αυτούς.
Οι Σύροι ζήτησαν το λόγο από τους Ελληνοκύπριους με αποτέλεσμα να έρθουν σε ρήξη. Ο 17χρονος αλλοδαπός τράβηξε μαχαίρι – όπως πιθανόν να είχε συνηθίσει να κάνει στη χώρα του- και τραυμάτισε ένα 16χρονο Κύπριο κάτω από τη μασχάλη ενώ προκάλεσε επιπόλαια τραύματα στους άλλους τρεις νεαρούς.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου εισήχθη στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών. Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός έφερε τομή από μαχαίρι μήκους πέντε εκατοστών και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. Στους  υπόλοιπους τρεις νεαρούς παρασχέθηκαν απλώς οι πρώτες βοήθειες.
Μετά το περιστατικό οι δύο Σύροι έφυγαν από το σχολείο και η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό και σύλληψη τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr