Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Κατακόρυφη αύξηση δημοσιευμάτων για ρατσιστικά εγκλήματα στην Ευρώπη απο Ισλαμιστές καμικάζι !!!

Ο δράστης (γεννημένος το 1994 στο Μπουρουντί) τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς και τον πυροβόλησαν, ενώ φώναζε «Ο Θεός είναι μεγάλος» μέχρι και να εκπνεύσει. Εχει σημάνει συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία της χώρας μετά το εν λόγω περιστατικό.
Σύμφωνα με πηγή της έρευνας, η επίθεση παραπέμπει στο είδος της δράσης που το Ισλαμικό Κράτος προτρέπει να υιοθετήσουν οι τζιχαντιστές που δεν μπορούν να φθάσουν στη "γη του ιερού πολέμου", πραγματοποιώντας επιθέσεις κατά των «απίστων» αστυνομικών ή πολιτών.
Αν και ο ίδιος δεν ήταν γνωστός στη Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Ασφάλειας , ο αδελφός του είναι καταχωρημένος από τις γαλλικές υπηρεσίες ως πρόσωπο με ακραίες ισλαμιστικές θέσεις, που επεδίωξε να πάει στη Συρία, σύμφωνα με πηγές της έρευνας. «Η έρευνα προσανατολίζεται προς μία επίθεση κατά των δυνάμεων της τάξης με κίνητρο τον ακραίο ισλαμισμό», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.


Πηγή: Επίθεση Ισλαμιστή σε αστυνομικούς στη Γαλλία - Τραυμάτισε τρία άτομα και τον πυροβόλησαν | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/183703/epithesi-islamisti-se-astynomikoys-sti-gallia-traymatise-tria-atoma-kai-ton-pyrovolisan#ixzz3MW56ZdOh