Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Και ξαφνικά στην Ευρώπη τα φορτηγά τρελάθηκαν. Υποβαθμίζουν τα συμβάντα αυτοκτονίας χωρίς να τα συνδέουν. Το αυγό του φιδιού μόλις έσπασε!

Τραγωδία στη Γλασκώβη: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 6 ανθρώπους -Οι 3 ήταν συγγενείς [εικόνες & βίντεο]
Ολα συνέβησαν, όταν ο οδηγός ενός απορριμματοφόρου έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε πολλούς ανθρώπους προτού προσκρούσει στην πρόσοψη του ξενοδοχείου Millennium στην πολυσύχναστη οδό Τζορτζ Σκουέρ, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, μεταξύ των έξι νεκρών, οι τρεις είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.
Το περιστατικό συνέβη στις 14:30 (16:30 ώρα Ελλάδας), όταν το όχημα κινήθηκε κατά μήκος του πεζοδρομίου παρασύροντας στο διάβα του πολλούς πεζούς που περίμεναν να διασχίσουν τον δρόμο.
Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν πως το όχημα διένυσε περίπου 70 μέτρα κατά μήκος του πεζοδρομίου, χτυπώντας τους πεζούς στην ξέφρενη πορεία του σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Γλασκώβης. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ωστόσο σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο οδηγός, ο οποίος επέζησε του ατυχήματος, πιθανόν υπέστη καρδιακό επεισόδιο.
 
 
Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Στιούατ Κάρλ δήλωσε ότι ο οδηγός έχει διακομιστεί σε νοσοκομείο, ωστόσο αρνήθηκε να σχολιάσει επί των εικασιών ότι αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος δήλωσε, στην προσπάθειά του να καθησυχάσει το κοινό, ότι πρόκειται για οδικό ατύχημα και «τίποτα πιο απειλητικό».
«Προς το παρόν δεν φαίνεται ότι πρόκειται για εγκληματία ή για εσκεμμένη πράξη, αυτή που έλαβε χώρα το μεσημέρι, ωστόσο χρειαζόμαστε τον απαραίτητο χρόνο προκειμένου να διερευνήσουμε την υπόθεση», είπε.
«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα εν ώρα αιχμής στο κέντρο της πόλης μας. Σας διαβεβαιώνω ότι η αστυνομία και τα μέλη των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης θα κάνουν ό,τι είναι απαραίτητο για να ανταποκριθούν σε αυτό το περιστατικό», δήλωσε ο Βοηθός Αρχηγού της αστυνομίας της Σκωτίας, Γουέιν Μόσον.
«Το απορριμματοφόρο έχασε τον έλεγχο παρασύροντας τους πεζούς», δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky News αυτόπτης μάρτυρας. «Υπήρχε ένα μωρό σε ένα αμαξάκι και το όχημα συνέχισε να παρασύρει ανθρώπους προτού καταλήξει στο κτίριο. Ήταν κάτι πολύ τρομακτικό», δήλωσε ή ίδια. «Άνθρωποι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από την ξέφρενη πορεία του οχήματος. Αλλά όταν κάτι τέτοιο σε κυνηγάει, πως μπορείς να ξεφύγεις;».
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, ανάρτησε σχόλιο στο Twitter μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν. «Οι σκέψεις μου είναι με τις οικογένειες των θυμάτων και των μελών των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που ασχολούνται με το συμβάν».










Πηγή: Τραγωδία στη Γλασκώβη: Απορριμματοφόρο παρέσυρε και σκότωσε 6 ανθρώπους -Οι 3 ήταν συγγενείς [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/183959/tragodia-sti-glaskovi-aporrimmatoforo-paresyre-kai-skotose-6-anthropoys-oi-3-itan#ixzz3MhTN3Jq3