Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Ετοιμάζουν μακελειό(!) με πλήρη υποταγή σε όλη την επικράτεια της Ουκρανίας μέχρι τα σύνορα της Ρωσίας!

Ντονέτσκ: στο Ζαπορόζιε προσγειώθηκαν στρατιωτικά μεταφορικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ
Τις τελευταίες ημέρες τέσσερα μεταφορικά αεροπλάνα του ΝΑΤΟ προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ζαπορόζιε στα ανατολικά της Ουκρανίας, μεταδίδει η διαδικτυακή πύλη ειδήσεων «Novorossia».
Σύμφωνα με τα στοιχεία της πύλης, στις 13 Δεκεμβρίου του 2014, ώρα 23:30, στο αεροδρόμιο του Ζαπορόζιε προσγειώθηκαν δύο μεταφορικά αεροπλάνα από τις ΗΠΑ.
Μετά από δύο ώρες έφτασαν άλλα δύο «Hercules» (μάλλον εννοούνται τα αεροσκάφη Lockheed C-130 Hercules — στρατιωτικά μεταφορικά αεροσκάφη μεσαίας και μακρινής απόστασης πτήσης που χρησιμοποιούν οι ΗΠΑ και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ). «Γίνεται η εκφόρτωσή τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την πηγή της πύλης, το φορτίο είναι μέσα στα κουτιά», λέγεται στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας, ταυτόχρονα δεν διευκρινίζεται για τι είδους φορτίο πρόκειται.
Η ιστοσελίδα επίσης αναφέρει ότι στο ίδιο το αεροδρόμιο του Ζαπορόζιε από τα τέλη Νοεμβρίου γίνονταν εργασίες για την τοποθέτηση πύργων προστασίας και άμυνας. Επίσης η πύλη ισχυρίζεται ότι νωρίτερα στην περιοχή του Χάρκοβο, στη βάση των εξολοθρευτών στην πόλη Τσουγκούεβο, εντοπίστηκαν οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ. «Είναι καμιά πενηνταριά άτομα, μιλούσαν πολωνικά, δεν ήθελαν να τους φωτογραφήσουν, απαντούσαν με άμεση επίθεση στις προσπάθειες των κατοίκων να το κάνουν με χρήση τηλεφώνου», μεταδίδει η «Novorossia» με αναφορά στους αυτόπτες μάρτυρες.

Μερικές μέρες πριν την εμφάνιση των νατοϊκών αεροσκαφών στο Ζαπορόζιε η Αεροπορική Υπηρεσία της Ουκρανίας έκλεισε για πτήσεις πολιτικών αεροσκαφών τα μεγαλύτερα αεροδρόμια στα ανατολικά της χώρας, στο Ζαπορόζιε, στο Ντνεπροπετρόβσκ και στο Χάρκοβο.

Η Κρατική Αεροπορική Υπηρεσία της Ουκρανίας πήρε αυτή την απόφαση αναφερόμενη στην παράκληση των ίδιων των στρατιωτικών.

Με τον τρόπο αυτό οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ λαμβάνουν άμεση συμμετοχή στην ενίσχυση της πολεμικής δύναμης των Ουκρανών στρατιωτών στα ανατολικά της χώρας, συνεπώς το Κίεβο με την βοήθεια της Ουάσιγκτον ετοιμάζεται πάλι να αρχίσει την αιματοχυσία στη Νοβορωσία.