Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Χιλιάδες τζαμιά σε όλο τον κόσμο στρατολογούν μουσουλμάνους για την ISIS > BINTEO

Σε μια πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ο πρώην ιρακινός βουλευτής Ιγιάντ Τζαμάλ αλ-Ντιν απηύθυνε έκκληση για τη δημιουργία ενός αστικού κράτους στο Ιράκ, το οποίο θα διέπεται από νόμους που βασίζονται στο δίκαιο και την ισότητα και όχι στην ισλαμιστική ιδεολογία.
 Ο Ιρακινός πολιτικός ισχυρίζεται ότι αυτή είναι η μόνη λύση για την καταπολέμηση των τζιχαντιστών, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «το Ισλάμ πολιτικοποιήθηκε και χρησιμοποιείται πλέον ως ξίφος».Επιπλέον ο Ιγιάντ Τζαμάλ αλ-Ντιν, ο οποίος είναι γνωστός υπέρμαχος του διαχωρισμού κράτους και θρησκείας, αποκάλυψε ότι χιλιάδες τζαμιά σε όλο τον κόσμο υποδαυλίζουν το μίσος των μουσουλμάνων εναντίον των «άπιστων» και τους προετοιμάζουν για να ενταχθούν στην ISIS.
Ο πρώην βουλευτής ισχυρίζεται ότι η δράση της ISIS βασίζεται αποκλειστικά στην ισλαμιστική ιδεολογία. Οι φρικαλεότητες εναντίον των Γεζίντι και των άλλων θυμάτων των τζιχαντιστών οφείλονται στο «φικχ», την ισλαμική νομολογία που εμπεριέχεται τόσο στις διδασκαλίες των Σουνιτών, όσο και των Σιιτών.
«Η ισλαμιστική ιδεολογία είναι πιο θανατηφόρα από την πυρηνική τεχνολογία, αν λάβουμε υπόψη τη ζημιά που προκαλεί στους θύτες αλλά και στα θύματα», επισημαίνει ο Ιγιάντ Τζαμάλ αλ-Ντιν.
olympia