Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Άνθρωποι 'φτιαγμένοι' απο το διεθνές σκοτεινό σύστημα για την εξυπηρέτηση των διαφόρων σκοπών. Όχι μάρμαρα και γλυπτά, ούτε αγαλματίδιο μην περιμένετε...

 Nέο γαμήλιο πάρτι του ζεύγους Κλούνεϊ -Χολιγουντιανή εμφάνιση για την Αμάλ [εικόνες]
Γιορτάζοντας για μία ακόμη φορά την ένωση τους, το διάσημο ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του σε ένα εντυπωσιακό πάρτι στο ξενοδοχείο Ντανσφιλντ, στο Μπάκινγκχαμσάιρ της Βρετανίας.
Η Αμάλ κατέφτασε φορώντας ένα ολόχρυσο εντυπωσιακό φόρεμα, ωστόσο η διάθεση της δεν ήταν το ίδιο λαμπερή, αφού σε όλες τις φωτογραφίες που κατευθύνεται προς το πάρτι, η 36χρονη δικηγόρος ήταν βλοσυρή και δεν χαμογέλασε ούτε μία φορά.

Από την άλλη, ο πάντα γοητευτικός Τζόρτζ Κλούνεϊ επέλεξε ένα μπλε ριγέ πουκάμισο με μία γκρι-μαύρη ριγέ γραβάτα με ένα σκούρο κοστούμι.
Ροζ ροτόντες είχαν τοποθετηθεί στις ροτόντες που κάθησαν οι καλεσμένοι. Τα κιβώτια σαμπάνιας, τα λευκά κρίνα, οι μωβ ορχιδέες και τα μίνι-λευκά τριαντάφυλλα είχαν κυριεύσει τον πολυτελές χώρο.
Για το χθεσινοβραδινό πάρτι οι Αμάλ και Τζορτζ είχαν τα δικά τους κοκτέιλ: Το δικό της περιείχε βότκα βανίλια, λικέρ από φρούτα του πάθους και χυμό λάιμ. Το δικό του είχε ως βάση την τεκίλα, περιείχε βότκα, χυμό λάιμ και τζίντζερ.




Πηγή: Nέο γαμήλιο πάρτι του ζεύγους Κλούνεϊ -Χολιγουντιανή εμφάνιση για την Αμάλ [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/175472#ixzz3HG05sJbz