Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Φωτοντοκουμέντο Τζιχαντιστων που κατέσφαξαν Σέρβους ! Τότε ήταν «καλοί»; (ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές Εικόνες)

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ. Σεμπρένιτσα: Όλη η αλήθεια για τους τζιχαντιστές που κατέσφαξαν τον Σέρβικο πληθυσμό…
Τα στίφη ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΟΤΕ Μπιν Λάντεν δρούσαν ανεξέλεγκτες στην Βοσνία, έχοντας την υποστήριξη της δύσης. Τότε, ο Μπιν Λάντεν και οι τζιχαντιστές παρουσιαζόντουσαν σαν «ήρωες»!
«Ήρωες» που έσφαζαν μικρά παιδιά και εγκύους, όπως κάνουν σήμερα στην Συρία, το Ιράκ και την Λιβύη!

Μάλιστα, όταν ο σερβικός στρατός κατάφερε να νικήσει την στρατιά των τζιχαντιστών, κάποιοι μίλησαν για «γενοκτονία στην Σεμπρένιτσα»!
Το HellasForce σήμερα αποκαλύπτει πως όντως έγινε γενοκτονία στην Σεμπρένιτσα. Την διέπραξαν οι τζιχαντιστές δολοφόνοι, με την ανοχή των δυτικών, εξοντώνοντας τον Σέρβικο πληθυσμό. Γέροντες, γυναίκες, παιδιά, ακόμα και αγέννητα βρέφη… Δεν γλίτωσε κανένας όπως θα δείτε στις ΦΡΙΚΤΕΣ φωτογραφίες που ακολουθούν.
Εδώ θα σας παρουσιάσουμε την αδιαμφισβήτητη απόδειξη για φρικτά εγκλήματα που διαπράχθηκαν εναντίον «των Σέρβων» από την δύση που υποστήριζε τους Ισλαμοφάσίστες , γεγονότα που είναι ακόμα και σήμερα απαγορευμένα ή να λογοκριμένα από τις δυτικές κυβερνήσεις, καθώς και από τα περισσότερα από τα μέσα ενημέρωσης !
Οι Ισλαμιστές μαχητές (βοσνιακού στρατού) μαζί με Μουτζαχεντίν μαχητές Ισλαμικών χωρών, κυριολεκτικά αφάνισαν εκατοντάδες των σερβικών χωριών στην περιοχή της Σρεμπρένιτσα.
Στην πορεία τους, από το θάνατο και την καταστροφή που δεν λυπήθηκαν ακόμη και τα μικρά παιδιά από τη Σερβία, τις γυναίκες, τους ηλικιωμένοους … ούτε καν τα κατοικίδια ζώα!
Βασάνισαν, ακρωτηρίασαν και δολοφόνησαν πάνω από 3.500 Serbs- και τραυματίσαν πολλούς περισσότερους…
Οι περισσότερες από αυτές τις φρικτές θηριωδίες διαπράχθηκαν το 1993, και αυτό κάνει τα πράγματα χειρότερα, διότι διαπράχθηκαν από τους βαριά οπλισμένους και αριθμημένα μουσουλμάνους των παραστρατιωτικων δυνάμεων που προέρχονται από τη «δήθεν» αποστρατικοποιημένη περιοχή των Ηνωμένων Εθνών !
Το «ασφαλή παράδεισο» , όπως έλεγαν την Srebrenica- που ήταν υπό τον έλεγχο των Ηνωμένων Εθνών και του ΝΑΤΟ.
Είναι περιττό να πούμε, ότι η Σρεμπρένιτσα δεν ήταν ποτέ αποστρατιωτικοποιημένη, και ότι οι «αρχές» του ΟΗΕ απλά παρακολουθούσαν αμέτοχοι την γενοκτονία του σερβικού λαού.
… Και μια τέτοια στρατιωτική δράση ήρθε τον Ιούλιο του 1995, όταν με τον τακτικό στρατό της «Republika Srpska» απελευθέρωσε την Σρεμπρένιτσα.
Γι “αυτό είναι σημαντικό για εμάς μην μπει «στο αρχείο» αυτή η ιστορία, η ιστορία σχετικά με την πραγματική γενοκτονία, η Δύση δεν θέλει να ξέρει για ….
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ !

!