Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Πίσω απο τον διάσημο αποκεφαλισμό του Αμερικανού, συγκαλύπτονται άλλες χιλιάδες απο τους φανατικούς του Ισλάμ...μην ξεχνάτε οτι ο συγκεκριμένος συνοδεύτηκε απο μία αθωοτική επιστολή υπέρ των Η.Π.Α!

Το Ισλαμικό Κράτος εξέδωσε λίστα 70 ονομάτων Σύριων για αποκεφαλισμό
Η οργάνωση των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους εξέδωσε έναν κατάλογο με 70 ονόματα που ανήκουν στην ένοπλη αντιπολίτευση στη Συρία, αλλά, δεν θέλουν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος.
 κατάλογος των 70, εκδόθηκε από την επιτροπή για τη Σαρία, στην πόλη Ράκα και την υπογράφει ο Abu Aisha al-Cezrav, σύμφωνα με το τούρκικο δημοσίευμα.
Τα 70 άτομα τα οποία απειλούνται με αποκεφαλισμό, αφού καθορίζονται ως ‘αποστάτες της θρησκείας’, δρουν εναντίον του  Χαλιφάτου. Μεταξύ αυτών είναι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πρώην βουλευτές και καλλιτέχνες.
Σύμφωνα με τον al-Cezrav, τα άτομα αυτά κάνουν προπαγάνδα κατά του Χαλιφάτου και συνεργάζονται με διάφορες υπηρεσίες πληροφοριών.
Το τουρκικό δημοσίευμα της Σανλιούρφας επικαλείται δήλωση του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στη Συρία, ότι πριν από δύο εβδομάδες σε αγροτικές περιοχές στην περιοχή της Ράκα συνελήφθησαν περίπου 700 άτομα που ανήκαν σε διάφορες φυλές, θεωρήθηκαν αποστάτες και αυτοί, επειδή δεν υπάκουαν τους τζιχαντιστές και θανατώθηκαν.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr