Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Ο Σιωνισμός πίσω απο τον διωγμό των Χριστιανών, Ορθοδόξων και μή

Ο Edward Snowden επαναλαμβάνει: το «Ισλαμικό Κράτος» -κατασκεύασμα του Ισραήλ
Ο πρώην πράκτορας της CIA, Edward Snowden, εξέφρασε, πάλι, τη θέση, ότι ο ηγέτης του «Ισλαμικού Κράτους», Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκνάντι, έχει εκπαιδευθεί από το Ισραήλ.
Ο Snowden πρόσθεσε ότι η   Κεντρική Υπηρεσία Πληροροφιών- CIA, μαζί με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες και τη Mossad έχουν σχηματίσει την τρομοκρατική οργάνωση «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» που στόχευε τη συγκέντρωση και την εκμετάλλευση των ισλαμιστών εξτρεμιστών σε έναν συγκεκριμένο χώρο.
Η δημιουργία και ο εξοπλισμός της οργάνωσης εξυπηρετεί στην αποσταθεροποίηση των αραβικών χωρών με κύριο όπλο τη θρησκεία.
Ο Σνόουντεν αναφέρει ότι ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, έχει εκπαιδευθεί από την ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών- Μοσάντ, και πέρασε από μαθήματα επικοινωνίας με ομιλίες προς το κοινό, με στόχο να συγκεντρώσει «τρομοκράτες από όλον τον κόσμο» με τελικό στόχο την προστασία της ασφάλειας του Ισραήλ, όπως σημειώνει το δημοσίευμα.
 
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr