Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Σοκάρει η έκκληση εγκύου ομήρου των τζιχαντιστών στο Ιράκ: Παρακαλώ βομβαρδίστε με -Το προτιμώ από τον βιασμό

  Παγκόσμιο αποτροπιασμό συνεχίζουν και προκαλούν οι μεσαιωνικές εικόνες που έρχονται από το Ιράκ, όπου οι τζιχαντιστές μαχητές του ΙΚΙΛ συνεχίζουν να δολοφονούν και σκληρό τρόπο αμάχους, αλλά και να απαγάγουν γυναίκες και παιδιά.
Τις τελευταίες ώρες, η έκκληση μιας νεαρής γυναίκας, μέσω της βρετανικής Daily Mail, προκαλεί φρίκη, καθώς, η οκτώ μηνών έγκυος παρακαλάει τους Αμερικανούς να τις βομβαρδίσουν.
«Παρακαλώ αφήστε τα αμερικανικά μαχητικά να βομβαρδίσουν τη φυλακή μου... ο θάνατος είναι καλύτερος από το να βιασθώ από έναν άγνωστο» είναι η δραματική έκκληση της Χαϊάμ η οποία είναι μια από τις 96 γυναίκες που απήχθησαν από τους ισλαμιστές όταν κατέλαβαν τις πόλεις τους.
Μια άλλη 17 χρονη κοπέλα που μίλησε στη Daily Mail περιέγραψε τον τρόμο που ζουν αυτές οι γυναίκες οι οποίες όπως είπε προορίζονται είτε να πουληθούν ως σκλάβες, είτε να παντρευτούν κάποιον ισλαμιστή στρατιώτη.«Το ξέρω αυτό γιατί τους έχω ακούσει να το συζητούν» αναφέρει και προσθέτει: «Είμαστε σίγουρες ότι μας έχουν πουλήσει. Δεν φοβόμαστε για τη ζωή μας, αλλά για την αξιοπρέπειά μας ως γυναίκες».


Πηγή: Σοκάρει η έκκληση εγκύου ομήρου των τζιχαντιστών στο Ιράκ: Παρακαλώ βομβαρδίστε με -Το προτιμώ από τον βιασμό | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/166940#ixzz3AgPSjeQw