Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Προστατευόμενο είδος οι αποκεφαλιστές, μεταπειδούν απο την μία χώρα στην άλλη

Η Interpol εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για τον Κοσοβάρο αποκεφαλιστή της Συρίας
Το δημοτικό Δικαστήριο της πόλης Φεριζάι του Κοσσυφοπεδίου, επιβεβαίωσε ότι η  Διεθνής Οργάνωση Εγκληματολογικής Αστυνομίας- γνωστή ως  Interpol, αποδέχθηκε το αίτημα των αρχών του Κοσσυφοπεδίου, για τον ηγέτη των Αλβανών τζιχαντιστών στη Συρία, Λαβντρίμ Μουχατζέρι, να ενταχθεί στο σύστημα των ατόμων που καταζητούνται από τη διεθνή αστυνομία, ανέφεραν σήμερα τα μέσα ενημέρωσης του Κοσσυφοπεδίου.
Ο Λαβντρίμ Μουχατζέρι  κατάγεται από την πόλη Κατσανίκ και βρίσκεται στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους και έγινε γνωστός από το προφίλ του στο Facebook, όπου δημοσίευσε φωτογραφίες που έκοβε κεφάλια στη Συρία και απείλησε να γυρίσει στο Κοσσυφοπέδιο για να «αγωνισθεί» για την Κοσόβσκα Μιτρόβιτσα.
«Είχε μάλιστα τονίσει», γράφει το δημοσίευμα, «ότι όταν γυρίσω στη χώρα θα πέσει πολύ αίμα. Παρότι, εκεί οι άνθρωποι δεν με αγαπούν, η καρδιά μου και ο Αλλάχ μου λένε ότι μια μέρα θα έρθω στη Μιτρόβιτσα», είχε γράψει στο λογαριασμό του στο Facebook. 
Ενώ, έπεσαν σα χιονοστιβάδα οι καταγγελίες όταν έγιναν γνωστές οι φωτογραφίες του που έκοβε κεφάλια νεαρών Σύριων, σημειώνει το δημοσίευμα.
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά  της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης  του ιστολογίου παραγωγής- http://www.echedoros-a.gr