Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Ουκρανός στρατιώτης oμολογεί: "Έχουμε Αμερικανούς μισθοφόρους" (vid)

Νέο βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο με πρώην Ουκρανό στρατιώτη, προφανώς ρωσόφωνο, ο οποίος κατά την διάρκεια της ανακρίσεως-συζητήσεως αποκάλυψε την ύπαρξη Αμερικανών μισθοφόρων που πολεμούν για λογαριασμό της ναζιστικής κυβερνησης του Κιέβου.
 Ο συγκεκριμένος στρατιώτης στρατολογήθηκε από την Μαριούπολη και στάλθηκε να πολεμήσει εναντίον των συμπατριωτών του. Όμως η φυλετική του συνείδηση τον προέτρεψε να αυτομολήσει όπως και άλλοι 80 Ουκρανοί ρωσόφωνοι στρατιώτες που εγκτέλειψαν μόλις χθες τις δυνάμεις του Κιέβου και πέρασαν τα ρωσικά σύνορα όπου και παραδόθηκαν.
 Στα λεγόμενα λέει ξεκαθαρα ότι σαν αυτόν υπάρχουν εκατοντάδες στρατιώτες ενώ διαφωνούν και δεκάδες αξιωματικοί. Όπως γίνεται κατανοητό ένας στρατός με τέτοιο χαμηλό ηθικό αλλά και συνειδησιακά προβλήματα δεν θα μπορέσει ποτέ να επιβληθεί.
 
Για τους Αγγλοαμερικανούς μισθοφόρους όπως τους αναφέρει, δήλωσε ότι τρώνε ξεχωριστά και κοιμούνται αλλού. Προφανώς για να μην επηρεαστεί το "έργο" τους, και αποδεικνυεται το γεγονός ότι το Κίεβο δεν εμπιστεύεται το στρατό του, αλλά περισσότερο την Εθνοφρουρά που αποτελείται καθαρά από ναζί του Δεξιού Τομεά και Ουκρανούς γερμανοχαζαρικής καταγωγής.
 
 
Στο μεταξύ η ανακήρυξη του κράτους της Νέας Ρωσίας έχει "ανοίξει" την όρεξη και των ρωσόφωνων στο Χάρκοβο, οι οποίοι θέλουν να ενωθούν μαζί της. Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η διαμαρτυρία των κατοίκων προς τους Ουκρανούς στρατιώτες που τους ζητάνε να φύγουν από το έδαφός τους, και να μη σηκώσουν τα όπλα εναντίον των συμπολιτών τους. Πολλοι από τους στρατιώτες έχουν στρατολογηθεί από την περιφέρεια του Χάρκοβου.
 
 
Στο μεταξύ με βαρύ οπλισμό από αυτόν που έφτασε πρόσφατα στο Λούγκανσγκ και στο Σλαβιάνσκ, οι ρωσόφωνοι χτυπούν ανελέητα τις τελευταίες εναπομείνασες βάσεις των Ουκρανών στο έδαφός τους. Όλμοι και οβίδες μεγάλου διαμετρήματος χτύπησαν βαση  αντιαεροπορικων πυραύλων του στρατού της Ουκρανίας, που βρίσκεται στο Avdiyivka (έξι χιλιόμετρα από Ντόνετσκ).....
 Κατά τη διάρκεια της επίθεσης κατέστρεψαν όλα τα ραντάρ που  βρίσκονταν στην  στρατιωτική μονάδα.καθώς και μερος των εγκαταστάσεων.Θύματα από τον βομβαρδισμό δεν αναφέρθηκαν
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr