Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παγκόσμια σύναξη των μασόνων για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 Τεκτονική Συνάντηση
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση και τις λεπτομέρειες που δίνονται μέσα από την ιστοσελίδα International Masonic Events, η παγκόσμια σύναξη των μασόνων (Summer International Masonic Workshop) θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 31 Αυγούστου στην Ανάβυσσο.
 Η επίσημη ανακοίνωση των διοργανωτών κάνει λόγο για μια συνάντηση σε χαλαρό περιβάλλον, με θέα τη θάλασσα της Αναβύσσου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το συνέδριο θα περιλαμβάνει διαλέξεις και ανοιχτές ομιλίες με θέματα που αφορούν τον ρόλο και το μέλλον της μασονίας στον 21ο αιώνα.
 Παράλληλα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα μέλη των αδελφοτήτων θα ξεναγηθούν σε αρχαιολογικούς χώρους, ώστε να γνωρίσουν την Ιστορία της αρχαίας Αθήνας. Ενας από αυτούς είναι ο ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο, το οποίο χαρακτηρίζουν αριστούργημα του 5ου αιώνα.
 
Το συνέδριο θα είναι ανοιχτό και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργασίες δεν θα απευθύνεται αυστηρά στα μέλη των αδελφοτήτων. Οι ομιλητές που είναι προσκεκλημένοι είναι υψηλόβαθμοι των αδελφοτήτων από χώρες όπως η Ιρλανδία, η Φινλανδία και η Νέα Ζηλανδία, ενώ συμμετοχή θα έχουν και Ελληνες. Εχουν προσκληθεί και θα μιλήσουν -μεταξύ άλλων- οι John Belton, Dr Ric Berman, Dr Eveline Durie, Antti Talvitie, αλλά και η Ελληνίδα δρ Αννα Ζαρκάδα.
 
Σύμφωνα με τον φορέα που διοργανώνει τη Διεθνή Θερινή Τεκτονική Συνάντηση, η διοργάνωση δεν είναι συνδεμένη με τεκτονικό ή ακαδημαϊκό φορέα ή οργανισμό και δεν θα διεξαχθούν τεκτονικές συνεδριάσεις. 
 
Πηγη thesecretrealtruth
 
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr