Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Για την πλουτοκρατία το χρήμα δεν έχει σύνορα, για τον απλό λαό που αγωνιά κυρίως στα εθνικά θέματα, δύσκολα αντιστέκεται όταν πεινά!

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας...
Προκαλεί εντύπωση και έκπληξη στους Έλληνες το γεγονός ότι οι υποτελείς και εφιάλτες πολιτικοί τηρούν, «άκρα του τάφου» σιωπή
στα Εθνικά μας θέματα.
Διά της σιωπής θέλουν να περάσουν τμήματα της Ελληνικής επικράτειας, στους εχθρούς γείτονες. Γιαυτό δεν μιλάνε.
Το επέβαλαν οι Σιωνιστές Παντοκράτορες της Ν.Τ.Π. για να αρπάξουν εύκολα τη Γη μας, και οι δοσίλογοι πολιτικοί το απεδέχθησαν.
Κανείς από αυτούς δεν μιλάει για τα Εθνικά μας θέματα, λες και δεν υπάρχουν. Τα Εθνικά μας Θέματα είναι σήμερα σε πάρα πολύ κρίσιμη καμπή. Ότι θέλει κάνει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τους εδώ πολιτικούς εφιάλτες, πρακτοράκια της. Ιδίως σε προεκλογικές περιόδους ουδείς πολιτικός στους προεκλογικούς λόγους αναφέρεται στα Εθνικά μας θέματα, ούτε τα μεγάλα κανάλια, για ενημέρωση των Ελλήνων.


Αναλίσκονται σε αερολογίες, κατηγορώντας τα αντίπαλα κόμματα.
Τα μεγάλα κανάλια, και οι μνημονιακοί πολιτικοί, είναι ιδιοκτησία των ντόπιων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων που είναι πιόνια & μαριονέτες, των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.

Υπάρχει απαγορευτικό από τα
Μεγάλα Αφεντικά, τα πιόνια οι πολιτικοί να αναφέρονται στα Εθνικά μας Θέματα, και αυτοί σαν ορντινάντσες, δούλοι, & μαριονέτες, δεν ενημερώνουν τον Ελληνικό λαό, αφού υπακούουν σαν σκυλάκια στο μεγάλο αδελφό.

Διά της σιωπής σκοπόν έχουν να διαμελίσουν τη χώρα, και να περάσουν εθνικά εδάφη και επικράτεια, στους εχθρούς από Βορρά & Ανατολάς γείτονες, κατόπιν σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Υπενθυμίζουμε το λόγο που εκφώνησε η τότε πρόεδρος της Βουλής κυρία Μπενάκη, (Σιωνιστικό όνομα), στο τότε νέο Σιωνιστή Πασόκο πρόεδρο Παπούλια, κατά την ενθρόνιση αυτού. Ο τίτλος «Σιωνιστής» θεωρείται σήμερα δοξαστικός, και τιμή μεγάλη, για τους πολιτικούς.
Εν ολίγοις του είπε, ότι τα σύνορα της Ελλάδος θα περιορισθούν , για την ειρήνη, ασφάλεια, και ευημερία των Ευρωπαϊκών Λαών.
Η Μπενάκη τα εγνώριζε αυτά από πρώτο χέρι, από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.

Δηλαδή να θυσιαστεί η Ελλάς για τους Τούρκους, Ούννους, Βάνδαλους
Γότθους, Βησιγότθους, Χάζαρους, Κέλτες, Βίκινγκς, Ναζί, και άλλους βαρβάρους, επειδή έτσι θέλουν οι ψυχασθενείς ηγέτες της Σιων. Ν.Τ.Π.
Το είπε η Μπενάκη, και ο «σοφός» πιόνι Παπούλιας το απεδέχθη.
Ας προσέχουν όμως οι ψυχοπαθείς ηγέτες Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.
μήπως αντί να διαμελιστεί η Ελλάς, πιθανόν να διαμελιστούν οι Σιωνιστικές χώρες της Βορείου Ευρώπης, και να εξαφανιστεί η Ν.Τ.Π.
λόγω των διεθνών γεγονότων γεωπολιτικής.

Ανάλυση
————–
Σύμφωνα με τις διεθνείς εξελίξεις, ο 3ος Παγκόσμιος πόλεμος ήδη ξεκίνησε. Τα γεγονότα σας είναι ήδη γνωστά.
Το Νεοταξικό ΝΑΤΟ, & οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, & Ε.Ε., κατά διαταγή των Κοσμοκρατόρων, ανέτρεψαν τη νόμιμη κυβέρνηση του Κιέβου,
εγκαθιστώντας εκεί Σιωνιστική φασιστική κυβέρνηση, ώστε να θέσουν την Ουκρανία υπό τον έλεγχό τους, τους Ρωσικούς αγωγούς Φυσικού αερίου, να εγκαταστήσουν πυραυλικές συστοιχίες κοντά στη Ρωσία.

Η Ρωσία απάντησε αμέσως με την κατάληψη της Κριμαίας (Ταυρίς),
και προχωρεί στην κατάληψη της Ανατολικής Ουκρανίας.
Τελικά με τις συμφωνίες της Βιένης, (Λαβρόφ-Κέρρι), θα διχοτομήσουν την Ουκρανία, τη Δυτική Ουκρανία θα πάρουν οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. (Δύση), και την Ανατολική Ουκρανία οι Ρώσοι!

Η Ρωσία είναι υποχρεωμένη να εισβάλλει στην Ουκρανία, για να σώσει τους Ρωσικούς πληθυσμούς, να αποτρέψει την εγκατάσταση πυραύλων των Σιωνιστών Δυτικών, και να προστατέψει τους αγωγούς Φ.Α.!

Το νεοταξικό ΝΑΤΟ στη Μαύρη Θάλασσα, (Εύξεινο Πόντο), δεν μπορεί να κάνει τίποτε. Στόχος και σχέδια των ψυχασθενών ηγετών της Σιων. Ν.Τ.Π. είναι να κλείσουν τα στενά, (Βόσπορο & Δαρδανέλια), παρά τη συνθήκη του Μοντρέ, ώστε να εγκλωβίσουν τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα. Με τη παραβίαση της συνθήκης του Μοντρέ, η Ρωσία θα αντιδράσει βίαια, και τότε ο Αρμαγεδδών θα ξεκινήσει.

Τα σχέδια των Κοσμοκρατόρων είναι η εκδίωξη των Ρώσων από τη Μεσόγειο, για γεωπολιτικούς & γεωστρατηγικούς σκοπούς, για τα ενεργειακά κοιτάσματα, για τη Συρία & τη Κύπρο.

Η Ρωσία όμως θα αντιδράσει διότι θίγονται τα συμφέροντά της.
Αναλύσαμε εν-τάχει τη τρέχουσα διεθνή κατάσταση, διότι έχει άμεσο επίπτωση στα Εθνικά μας Θέματα. Μόνο που οι πολιτικοί μας κοιμούνται τον ύπνο του προδότη, αφού στέλνουν ενισχυτικές δυνάμεις στο εχθρικό ΝΑΤΟ στη Βαλτική βόρειο Θάλασσα, να υπερασπιστούν τα σύνορα της Γερμανίας, εναντίον της Ρωσίας, και αφήνουν το Αιγαίο στο έλεος των Τούρκων!!! Να υπερασπιστούμε την Σιωνιστική Ε.Ε. που μας χρεοκόπησε, τόση βλακεία και δουλικότητα!!!

Σημερινή Πραγματικότητα
———————————
Σήμερα εμείς εδώ στην Ελλάδα, ασχολούμαστε με τις εκλογές, και για τα Εθνικά μας Θέματα, επικρατεί εφιαλτική σιωπή!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί εφαρμόζουν αυτό που λέει ο Λαός,
«Εδώ ο κόσμος χάνεται»……..

Οι Μνημονιακοί εφιάλτες πολιτικοί ετοιμάζουν εκλογές βίας & νοθείας,
κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Θα ψηφίσουν όλοι οι λαθρομετανάστες Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑ & ΠΟΤΑΜΙ, για να μη χάσει την εξουσία ο Σαμαράς, ο πράκτορας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και όλων των Σιωνιστικών λόμπις & λεσχών!

Παλιά ψήφιζαν τα δέντρα, τώρα ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες.
Τη νοθεία θα προκαλέσουν μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών, που βγάζουν τα εκλογικά αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών.

Ενώ ο κόσμος προετοιμάζεται για Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, εμείς ζούμε στο κόσμο μας, ασχολούμαστε με Σαμαράδες, Βενιζέλους, Ελιές & ποτάμια. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ιδού η κατάσταση των Εθνικών μας Θεμάτων.

1.- ΚΥΠΡΟΣ:
————-
Στη Κύπρο ετοιμάζουν το νέο σχέδιο Ανάν, υπό τις ευλογίες Αναν-Στασιάδη,-Σαμαρά,-Μέρκελ,- ΗΠΑ-Ε.Ε. & Ν.Τ.Π.
Αυτά ενώ τα Κυπριακά ενεργειακά κοιτάσματα οδεύουν προς Τουρκία & Ισραήλ μεριά, και εν συνεχεία προς Ρότσιλντ & Ροκφέλερ μεριά!!!!
Η Κύπρος παραδίδεται στη Τουρκία, και εμείς να είναι καλά η Ν.Τ.Π.
2.- ΘΡΑΚΗ:
—————-
Στην Ελληνική Θράκη, κυβέρνηση είναι τα Τουρκικά προξενεία Ξάνθης & Κομοτηνής. Επικρατεί Κράτος εν Κράτη.

Οι Τούρκοι ετοιμάζουν την ανακήρυξη του ανεξάρτητου κράτους της Δυτικής Θράκης, όπως το αποκαλούν, ενώ οι προδότες πολιτικοί των Αθηνών αδιαφορούν και τηρούν απόλυτο σιωπή και αποχή!!

Είναι γνωστές οι γκάφες των προδοτών πολιτικών, για τη διεκδίκηση των ψήφων της Μουσουλμανικής μειονότητος, ενώ οι Μουσουλμάνοι θα ψηφίσουν το νέο-ιδρυθέν Μουσουλμανικό κόμμα της μειονότητας,
που θα αποσπάσει την Ελληνική Θράκη, από το κορμό της Ελλάδος.

Οι πουλημένοι πολιτικοί των Αθηνών, τηρούν άκρα του τάφου σιωπή για τα τεκταινόμενα στη Θράκη, υπακούοντες στις διαταγές της Ν.Τ.Π.

Η Μουσουλμανική μειονότητα κατέλαβε την εξουσία, ενώ η Ελληνική πλειοψηφία αδιαφορεί, με τις ευλογίες των προδοτών πολιτικών των Αθηνών. «Σηκώθηκαν τα πόδια να δείρουν το κεφάλι», λέει ο Λαός.

Μια ηρωϊδα δασκάλα η Χαρά Νικοπούλου βρέθηκε μόνη να αγωνίζεται
υπέρ του Ελληνισμού, και οι προδότες των Αθηνών την εδίωξαν!!!
Τέτοια χάλια με τους προδότες! Παραδίδουν τη Θράκη στη Τουρκία!!
3.- ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
——————–
Οι ορντινάντσες πολιτικοί των Αθηνών, πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αδιαφορούν για το όνομα, το οποίο
προσφέρουν στους Σκοπιανούς, για να είναι αρεστοί στους σχιζοφρενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Μετά το όνομα θα ακολουθήσουν εδαφικές διεκδικήσεις και οι προδότες των Αθηνών αδιαφορούν.
Δεν υπάρχει Ελληνική Εξωτερική πολιτική. Η Ελλάς με τους εφιάλτες
πολιτικούς, άγεται και φέρεται από τη ψυχοπαθή ηγεσία της Ν.Τ.Π.
Ότι θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάνει. Πουλάνε τη ΔΕΗ στους ηγέτες της Ν.Τ.Π. Το 10% της ΕΥΔΑΠ αγόρασε ο PAULSON ένας από τους ηγέτες της Ν.Τ.Π. Το νεράκι του Θεού και των Ελλήνων, πουλιέται
στους εχθρούς της Ελλάδος, τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δεν θα πουλήσουν;;;;;;

Οι ντόπιοι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες είναι ορντινάντσες του Ρότσιλντ!
Οι μαριονέτες πολιτικοί των Αθηνών κάνουν ότι διαταχθούν από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π.

Οι Παντοκράτορες έχουν δώσει διαταγή, νέος πρόεδρος Δημοκρατίας,
να εκλεγεί ο Σιωνιστής Ααρών Αβουρί. Τέτοια χάλια!!!!

Την Ελλάδα κυβερνούν Αμερικανο-Εβραίοι & Τούρκοι Σιωνιστές, όπως οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ. και άλλοι.
Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελληνική Μακεδονία,
το μέλλον είναι σκοτεινό, θα παραδοθεί στους εχθρούς των Ελλήνων!!

4.- ΑΙΓΑΙΟ:
————–
Το Ελληνικότατο Αιγαίο από καταβολής Κόσμου, οι Τούρκοι το έχουν κάνει κόσκινο, παραβιάζοντας καθημερινά τον εναέριο και θαλάσσιο χώρο του. Η Κυβέρνηση των υποτελών των Αθηνών «πέρα βρέχει», και αδιαφορεί. Διέταξαν οι εφιάλτες πολιτικοί την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, να πετάξει για τη Βαλτική Θάλασσα, να ενισχύσει το εχθρικό ΝΑΤΟ, στις επιχειρήσεις εναντίον της Ρωσίας, αφήνοντας το Αιγαίο απροστάτευτο στο έλεος των Τούρκων. Δηλαδή οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πηγαίνουν «στο Γάμο του Καραγκιόζη», κατά διαταγή Τούρκογλου, για να ικανοποιηθούν τα Σιωνιστικά αφεντικά της κυβερνήσεως των εφιαλτών.

Αυτά συμβαίνουν ενώ οι Τούρκοι πνίγουν κάθε μέρα δεκάδες λαθρομετανάστες στα νερά του Αιγαίου, στη προσπάθειά τους να εποικίσουν τα νησιά του Αιγαίου, με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Καραβιές λαθρομεταναστών φτάνουν καθημερινά στην Ελλάδα, βάσει σχεδίων της Ν.Τ.Π. πιέζοντας οικονομικά ακόμη περισσότερο τους Έλληνες με τη περίθαλψη και φροντίδα τους, οδηγώντας στη καταστροφή της Ελληνικής Χριστιανικής κοινωνίας.

Αυτά είναι τα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. να παραδώσουν το μισό Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, έναντι ανταλλαγμάτων της ιδρύσεως του Κουρδιστάν. Αυτά ζήτησαν οι Τούρκοι.

Το Αιγαίο υπό τον έλεγχο Τούρκων-ΝΑΤΟ, στραγγαλίζει τη Ρωσία στο Βορρά!!!

Αυτά συμβαίνουν ενώ οι εφιάλτες πολιτικοί των Αθηνών κοιμούνται τον ύπνο του εφιάλτη. Η πρόβλεψη της Μπενάκη αποδεικνύεται κάθε μέρα και οσονούπω αληθής. Ουδείς αντιδρά! Οι πάντες κοιμούνται!!

Ο Σαμαράς λέει, «Καλοδεχούμενα το ποτάμι & η Ελιά», βλέπετε είναι του ιδίου φυράματος, γεννήματα των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.

Το κλάμα του βουλευτή στη Βουλή, γύρισε Μπούμερανγκ εναντίον
του Αμερικανο-Σιωνιστικού λόμπυ, και των εδώ πρακτόρων τους πολιτικών. Μαθημένοι είναι οι Σιωνιστές στον εξευτελισμό του ανθρώπου από την εποχή της Σταύρωσης του Ιησού Χριστού, και παλαιόθεν, μέχρι σήμερον. Οι τηλεθεατές των καναλιών αισθάνθηκαν τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και υπόστασης, στον οποίον υποβάλλουν τους αντιπάλους των τα πιόνια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για να λυγίσουν.

5.- ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ & Α.Ο.Ζ.
————————————–
Ο Σαμαράς ωρύετο στην αντιπολίτευση για τη χάραξη της ΑΟΖ για να τον ψηφίσουμε. Μόλις όμως ανέλαβε την εξουσία όλα τα ξέχασε, διότι δεν συνέφερε τα μεγάλα αφεντικά του.

Την Ελληνική ΑΟΖ τώρα την καταπατούν οι Τούρκοι, φθάσαντες μέχρι
τη Γαύδο, δηλαδή στην ΑΟΖ νότια της Κρήτης. Τέτοια ντροπή!!
Υπενθυμίζω τη σύμβαση COOPER με την οποία παρεχωρήθη όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος στους Κοσμοκράτορες.

Η σύμβαση αυτή έληξε, αλλά με διάφορα τεχνάσματα ανανεώθηκε, για να εκμεταλλευθεί τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ με τη Μέρκελ της Γερμανίας, και το χρυσό της Μακεδονίας το ντουέτο ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ. Τα πάντα στα αδηφάγα θηρία της Ν.Τ.Π.!

Δείτε τι γίνεται στις Σκουριές Χαλκιδικής με τα μεταλλεία Χρυσού, όπου οι Κοσμοκράτορες ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, με τους εδώ εφιάλτες πολιτικούς, μάχονται εναντίον των κατοίκων της περιοχής, για την αρπαγή της Περσεφόνης, του χρυσού της Ελλάδος, τον οποίον οι κάτοικοι προσπαθούν να διαφυλάξουν υπέρ της Ελλάδος, και η κυβέρνηση αδιαφορεί, ενώ η Ελλάς ευρίσκεται σε κατάσταση χρεοκοπίας. Όταν στη δεκαετία του 1960 βρέθηκε στο νομό Σερρών ουράνιο, ο τότε Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής διέταξε να το θάψουν!

Από τότε υπήρχε φόβος & τρόμος στους πολιτικούς, για τους Κοσμοκράτορες Σιωνιστές της Ν.Τ.Π.

Δεν επέτρεπαν τους λαούς να ζήσουν, επί ποινή αν παρακούσουν!!!
Σχετικά με τα πετρέλαια, οι πρώην νομάδες της ερήμου Άραβες, έγιναν Μεγιστάνες του πλούτου, και εμείς οι άχρηστοι, πολλά χρόνια τώρα δεν μπορούμε να βγάλουμε τα πετρέλαια, διότι πέσαμε σε σπείρα προδοτών πολιτικών, οι οποίοι πίνουν νερό στο όνομα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δια- κυβέρνησης.

6.- ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ
——————–
Η Χρεοκοπία της Ελλάδος, και η φτωχοποίηση των Ελλήνων, ήταν προμελετημένη πράξη, από τους «φίλους», «εταίρους», «συμμάχους».
Το σχέδιο υλοποίησαν οι εδώ πρακτορίσκοι & εφιάλτες πολιτικοί, υπό τις εντολές της Σιωνιστικής Τρόϊκα.

Το σχέδιο των «συμμάχων» προβλέπει μετά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων, διαμελισμό της Ελλάδος, αρπαγή του ορυκτού πλούτου, και Ισλαμοποίηση της χώρας διά της αθρόας εισροής λαθρομεταναστών.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, οι νέες γενεές Ελλήνων, δεν έχουν πλέον κανένα μέλλον, θα ζήσουν σαν μετανάστες στην αλλοδαπή, και εδώ θα εγκατασταθούν οι Ισλαμιστές. Στις ερχόμενες εκλογές Έλληνα πρόσεχε τι θα ψηφίσεις. Ψηφίζοντας Σαμαρά, ψηφίζεις Μέρκελ!

Σκέψου τα παιδιά σου, και τα εγγονάκια σου. Τα μνημονιακά κόμματα ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες. Μην έχουμε πάλι τα ίδια.

Ο Σαμαράς κάποτε έλεγε, «Θα πέσουν από τα σύννεφα οι Έλληνες αν μάθουν πως φθάσαμε στη χρεοκοπία και στα Μνημόνια». Σήμερα προστατεύει τους δοσίλογους πολιτικούς, και ψηφίζει αφειδώς νέα Μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους. Έκαναν την Ελλάδα καμένη Γη.

Τώρα μας δίνετε δια της ψήφου η ευκαιρία να αποτινάξουμε τη χρεοκοπία, διά της διαγραφής του χρέους. Θυμηθείτε μας κόψανε μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, τον 13ο & 14ο μισθό. Μας έβαλαν βαριά φορολογία, κλείσανε επιχειρήσεις, βιομηχανίες, μαγαζιά, η ανεργία μαστίζει τη νεολαία μας, ανέβασαν τις τιμές των προϊόντων, κόψανε τα φάρμακα, κλείσανε τα νοσοκομεία, και όσα λειτουργούν τα χρεοκόπησαν κατ’ εντολή των δολοφόνων της Τρόϊκα, ΤΟΜΣΕΝ & ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ. Είναι δολοφόνοι αφού διά των αυτοκτονιών, δολοφόνησαν 6000 Έλληνες, το δράμα των οικογενειών συνεχίζεται.

Μας αναγκάζουν για θεραπεία να πάμε στις πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές ιδιοκτησίας ανθρώπων της ηγεσίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Κατάργησαν τη δωρεάν δημόσια παιδεία, υγεία με τα ταμεία μας, και το σύστημα εργασίας. Κατάργησαν τις αναπηρικές συντάξεις, ανέβασαν στο 15% τη ΔΕΗ για να τη πάρουν οι άνθρωποι των Κοσμοκρατόρων.

Έκοψαν το φώς σε χιλιάδες νοικοκυριά, έβαλαν χαράτσι στις αποδείξεις της ΔΕΗ, κάνουν κατασχέσεις οικιών για χρέη στις τράπεζες και εφορίες, βάζουν εκβιαστικά ενοίκιο στα σπίτια μας, κλείνουν το ταβερνιάρη φυλακή γιατί δεν έκοψε απόδειξη. Ψήφισαν νόμο που προβλέπει εγγυημένη σύνταξη 360 ευρώ, λόγω διαμελισμού της χώρας,
διότι δεν μπορεί μια μικρή πλέον χώρα να πληρώνει υψηλές συντάξεις, μετά το διαμελισμό.

Πήραν τα χρήματα από τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα έστειλαν στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τις κατακτητικές ανάγκες παγκοσμίως της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Πούλησαν το νεράκι μας (ΕΥΔΑΠ), στους διάφορους PAULSON (μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης). Έδωσαν τα χρήματά μας για τη διάσωση των τραπεζών, υπό μορφή ανακεφαλαιοποιήσεων.

Κατάργησαν τις συλλογικές συμβάσεις. Ανέβασαν το ΦΠΑ στο 23%
Αν όλα αυτά δεν τα έκαναν προδότες πολιτικοί πράκτορες της Ν.Τ.Π.
τότε ποίος τα έκανε;;;; Το χειρότερο διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις με κάθε τρόπο, και τώρα είμαστε στη διάθεση της Τουρκίας, για νέα Τουρκοκρατία, με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, κατοίκους της πατρίδας μας. Προέβησαν σε γενοκτονία των Ελλήνων, και τώρα ζητάνε να τους ξαναψηφίσουμε. Μας θεωρούν πολύ «Μακάκες»…..

Η Ελλάδα δεν έχει πλεόνασμα, αλλά έχει τεράστιο έλλειμμα, επαχθές και επονείδιστο μη βιώσιμο χρέος. Γιαυτό η βαριά φορολογία από το πρώτο ευρώ, για να μπορούν οι προδότες πολιτικοί να πληρώνουν ψαλιδισμένους μισθούς & συντάξεις, για να κρατηθούν στην εξουσία.
Κυβερνάνε λέγοντας πολλά ψέματα στο Λαό.

Ο χρεοκοπημένος & πτωχευμένος λαός μας, βαδίζει ως πρόβατα επί σφαγήν, εν μέσω λύκων Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ- ΕΛΙΑΣ- & ΠΟΤΑΜΙΟΥ.
Οι Γερμανοί κατακτητές, μας χρωστάνε το κατοχικό αναγκαστικό δάνειο, και τις πολεμικές επανορθώσεις, και αρνούνται να τα πληρώσουν, είναι Μπαταχτζήδες, ενώ απαιτούν από εμάς να πληρώνουμε κανονικά τα δάνεια. Οι Σιωνιστές Γερμανοί κατακτητές με τη δύναμη των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων φίλων τους, είναι «Μπαταχτζήδες», ενώ απαιτούν από εμάς τους φτωχούς και αδυνάτους να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας.

Γιατί κύριε Σαμαρά χαρίζεις 500 δις ευρώ στους Γερμανούς (δάνειο +Επανορθώσεις), ενώ στο φτωχό Έλληνα κόβεις τη σύνταξη;;;;;;;;;
Γιατί δεν τα συμψηφίζεις με το χρέος, να ξελασπώσουμε, να βγούμε από τα Μνημόνια, και να γίνουμε ελεύθεροι άνθρωποι;;;;;;;;;;
Οι εθνικοί ήρωες που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς σήμερα πατρίδα, έχουν αντικατασταθεί οριστικά από κομματικούς δοσίλογους!
«Βασανισμένε μου λαέ, αγνέ και αγαπημένε, πάντοτε ευκολόπιστε, και πάντα προδομένε», λέει ο λαϊκός ποιητής.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Πηγή
attikanea.blogspot.gr