Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Συνελήφθησαν ακόμη δύο “μπουμπούκια” Αλβανοί για για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ

Συνελήφθησαν στις 25-4-2014 το βράδυ στα Πατήσια από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 24 ετών, για ένοπλες ληστείες σε σούπερ μάρκετ και πρακτορεία ΟΠΑΠ.
Ειδικότερα, οι δύο (2) ανωτέρω αλλοδαποί, βραδινές ώρες της 25-4-2014 κινούμενοι πεζοί αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο των αστυνομικών και τράπηκαν σε φυγή, εγκαταλείποντας στο σημείο ένα αεροβόλο πιστόλι. Μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι συλληφθέντες, μαζί με έναν ακόμη άγνωστο συνεργό τους, είχαν διαπράξει το τελευταίο δεκαπενθήμερο τρεις (3) ένοπλες ληστείες σε δύο (2) σούπερ μάρκετ και ένα (1) πρακτορείο ΟΠΑΠ στην περιοχή των Πατησίων, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματικά ποσά.
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) μπλούζα με κουκούλα και ενσωματωμένο full face, μία (1) κουκούλα και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.
Επιπλέον σε βάρος του 24χρονου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, καθώς από τον Ιούλιο του 2013 είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
makeleio