Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Λέτε να έχουμε γίνει χειρότερη χώρα απο το Πακιστάν, όχι μωρε δε νομίζω...

Εκοψαν το φυσικό αέριο στο σπίτι του πρωθυπουργού του Πακιστάν - Είχε απλήρωτους λογαριασμούς
Μέγας τσαμπατζής αποδείχθηκε ο πρωθυπουργός του Πακιστάν Ναουάζ Σαρίφ. Η εταιρία φυσικού αερίου διέκοψε την παροχή στην πρωθυπουργική κατοικία, καθώς ο Σαρίφ είχε να πληρώσει τον λογαριασμό από αμνημονεύτων ετών!
Σύμφωνα με το πακιστανικό κανάλι Dunya News TV, το χρέος του πρωθυπουργού είχε φτάσει τα 4,7 εκατομμύρια ρουπίες (περίπου 48.000 δολάρια).
Αλλά, όπως φαίνεται, ο Ναουάζ Σαρίφ δεν είναι ο μόνος που χρωστάει. Η εταιρία έκοψε το φυσικό αέριο και σε διάφορα δημόσια κτήρια, ανάμεσά τους το Κοινοβούλιο και το Ομοσπονδιακό Θρησκευτικό Δικαστήριο.
«Είχαμε στείλει σε όλους διάφορα ειδοποιητήρια, αλλά ποτέ δεν λάβαμε απάντηση», λένε εκπρόσωποι της εταιρίας Sui Northern Gas Pipelines Limited.
Η ειρωνία είναι ότι λίγες μέρες νωρίτερα, ο πρωθυπουργός Σαρίφ είχε εξαγγείλει μηδενική ανοχή απέναντι σε όσους δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς του φυσικού αερίου. Καταφέρθηκε με δριμύτητα σε όσους κλέβουν φυσικό αέριο και τους απείλησε με πολύ αυστηρά μέτρα. Προφανώς, δεν σκέφτηκε ότι θα συγκαταλεγόταν και ο ίδιος ανάμεσα στους τσαμπατζήδες και ότι θα βίωνε πρώτος τον πέλεκυ του νόμου...


Πηγή: Εκοψαν το φυσικό αέριο στο σπίτι του πρωθυπουργού του Πακιστάν - Είχε απλήρωτους λογαριασμούς | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/152843#ixzz30HpGLXYP