Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Γερμανικό θράσος: Τολμούν και απειλούν οι εγκληματίες του Κοσσυφοπεδίου

Ιδιαίτερα επιλεκτική μνήμη επιδεικνύουν οι Γερμανοί πολιτικοί: Ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας  Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάγερ, κάλεσε τη Ρωσία "Να μην παραβιάζει την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας" και ότι “Είναι απαραίτητο όλοι οι υπεύθυνοι να μην προχωρήσουν σε επόμενα βήματα που θα γίνουν αντιληπτά μοναχά ως πρόκληση. Οτιδήποτε άλλο θα οδηγήσει σε κλιμάκωση της κρίσης με αβέβαιες και πιθανώς δραματικές συνέπειες”, ξεχνούν τα σύγχρονα (για τα παλαιότερ δεν το συζητάμε) γερμανικά εγκλήματα.
Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως η Ρωσία δεν έχει κανένα δικαίωμα να στέλνει στρατεύματα σε ουκρανικά εδάφη, γεγονός που παραβιάζει τη συνθήκη σχετικά με τον ρωσικό Στόλο της Μαύρης Θάλασσας.
Προφανώς ξεχασε τι έκανε η Γερμανία και το ΝΑΤΟ στην πρώην Γιουγκοσλαβία το 1999 και την απόσχιση του Κοσσυφοπεδίου. Επίσης προφανώς ξέχασαν τι έκανε το ΝΑΤΟ στην Λιβύη. Και σίγουρα ξέχασαν το Ιράκ.
Νόμιζαν οτι θα κερδίσουν με έναν "πονηρό" αντιπερισπασμό διαρκούντων των Ολυμπιακών του Σότσι την Ουκρανία και θα "στριμώξουν" την Ρωσία.
Ας "τα βάλουν" τώρα, όντας αφοπλισμένοι οι ίδιοι, με μερικές χιλιάδες ρωσικά άρματα μάχης και ΤΟΜΑ για να δουν "πόσα απίδια βάζει ο σάκκος"
τμήμα ειδήσεων defencenet.gr