Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Τα ανθελληνικά σκουλήκια δουλεύουν αθόρυβα σε όλη την επικράτεια

Η προσοχή στη Θράκη
Εγραφε, μεταξύ άλλων, η «κυριακάτικη δημοκρατία» στο κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα της:
 «Το κόμμα DEP, του οποίου πρόεδρος είναι ο άνθρωπος του προξενείου Μουσταφά Αλί Τσαφούζ, σχεδιάζει μεθοδικά εδώ και καιρό την εμφάνισή του με αμιγή μουσουλμανικό-τουρκόφωνο συνδυασμό στις εκλογές, με στόχο να κερδίσει ψήφους και να καταγράψει επιρροή στη Θράκη, στα Δωδεκάνησα -όπου ζουν μουσουλμάνοι πλήρως ενσωματωμένοι στην τοπική κοινωνία της Ρόδου και της Κω-, στην Κρήτη -όπου γίνεται αθόρυβα δουλειά με Τουρκοκρητικούς (!)- και στους νομούς Καστοριάς και Φλώρινας, όπου δραστηριοποείται το φιλοσκοπιανό Ουράνιο Τόξο».
Αυτό το φιλοτουρκικό μόρφωμα είναι ένα από τα αγκάθια που τοποθέτησε η γειτονική χώρα στα πλευρά της πατρίδας μας. Οι στόχοι, οι διακηρύξεις και οι τακτικές που ακολουθεί το κόμμα το οποίο ίδρυσε ο Αχμέτ Σαδίκ ευνοούν ξεκάθαρα τις μεγαλομανείς, αθέμιτες και ανθελληνικές επιδιώξεις της Αγκυρας. Οι γνωστοί σε όλους κύκλοι θέλουν κάποια ημέρα να δουν ένα τμήμα της ελληνικής επικράτειας να αποκόπτεται από τον εθνικό κορμό και να τουρκοποιείται όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Σε αυτήν την... ονείρωξη μπορεί να αποδοθούν οι επανειλημμένες εκφράσεις δυσαρέσκειας στελεχών της τουρκικής κυβέρνησης αλλά και του DEP για τον διορισμό 240 ιμάμηδων της περιοχής από το ελληνικό κράτος.

Ομοίως «εχθρική» κρίνεται από τους ίδιους ανθρώπους η απόφαση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης να ιδρύσει μέσα στη Σχολή Θεολογίας Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών, για να σπουδάζουν και να επιμορφώνονται εκεί οι θεολόγοι.
Οι τουρκόφρονες θέλουν η θρησκευτική εκπαίδευση των μουσουλμάνων κληρικών και πιστών να αποτελεί εργαλείο της Τουρκίας για την ευόδωση των προαναφερθέντων σχεδιασμών τους.
Είναι ηλίου φαεινότερον ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει δεκτό ούτε καν σαν ιδέα από οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση. Ούτε μπορεί να συναινέσει κάποιος στην πιθανότητα νόμιμης καθόδου αυτού του κόμματος στις εκλογές. Είναι δυνατόν να θεωρήσει η ελληνική Δικαιοσύνη «νόμιμες» τις καταστατικές αρχές ενός κόμματος που έχει διακηρυγμένους αποσχιστικούς στόχους;
Η Θράκη ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελλάς!