Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Κέρδισαν οι αρχικές εκτιμήσεις των Σύριων στρατηγών, η Συρία είναι αήτητη!

Δημοσιογραφικές πηγές που επικαλούνται εκθέσεις δυτικών υπηρεσιών πληροφοριών,  αναφέρουν ότι οι χώρες της Δύσης, έχουν πεισθεί ότι η συριακή ηγεσία είναι σε θέση να δώσει το τελευταίο χτύπημα κατά των ανταρτών, υπέρ του συριακού κράτους και του λαού.
Αρκετά σύντομα θα εξαλειφθούν οι τρομοκρατικές συμμορίες, οι οποίες έχουν διαπράξει θηριωδίες στο συριακό έδαφος στην διάρκεια των τριών τελευταίων ετών.
Οι πηγές τονίζουν ότι οι προσπάθειες που καταβάλλονται από ορισμένες χώρες της περιοχής, ιδιαίτερα από τη Σαουδική Αραβία, που προσπαθεί να αντλήσει ζωή στη ζώνη αυτή, είναι σαν να προσπαθεί να αναστήσει νεκρούς.
Σύμφωνα με την ‘αλ Μανάρ’ της Ιερουσαλήμ, οι πηγές προσθέτουν, ότι δεν υπάρχει καμία συνεργασία μυστικών υπηρεσιών και κανένα πλαίσιο διεθνούς μηχανισμού για την εκδίωξη των τρομοκρατικών συμμοριών για την εξάλειψή τους από το συριακό έδαφος. Παρά μόνο οι δυνάμεις του Άσαντ.
Οι συμμορίες αυτές ανησυχούν, ότι όταν θα γίνουν προεδρικές εκλογές στη Συρία, θα είναι καταστροφικές για αυτούς και τους υποστηρικτές τους.
Ο Άσαντ είναι σε θέση να κερδίσει, όπως άλλωστε, εκτιμούν ακόμη και οι εχθροί του συριακού κράτους και του ιδίου», σημειώνει το δημοσίευμα.