Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΟΜΑΔΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΣΥΡΙΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ – ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)

'εισβολείς τζιχαντιστές από την Τουρκία.'

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΡΕΠΟΥΣΗ.ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ, ΕΤΟΣ 2014 ΚΑΙ ΟΙ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΑΝΑΜΑΣΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ”. Αφού οι Τούρκοι ήταν “θύματα”, που είναι βρε επαγγελματίες διεφθαρμένοι οι “σφαγείς” Πόντιοι, Αρμένιοι, Ίωνες, Ασσύριοι κλπ;Βρυξέλλες Πορφύρης Δ/ Σταφυλά Π

Ειδεχθές έγκλημα. Σφαγή σε τουαλέτα. Μαζική δολοφονία αιχμαλώτων Σύριων στρατιωτών. Τα εγκλήματα πολέμου δεν έχουν τέλος. Ολοκληρωτικός πόλεμος. Η φωτογραφία ανέβηκε στο Twitter από τον λογαριασμό ” LattakianMuslim”. Παρόμοια είχε σφαγιασθεί από την οργάνωση “Ο στρατός του Νότου” ο αξιωματικός Darwish σε τουαλέτα. Αργότερα αποδείχθηκε ότι κι αυτό ήταν έργο της al Nusra – Al-Qaïda. Φωτογραφίες της στυγερής δολοφονίας των ομήρων αναρτήθηκαν σε φιλοτζιχαντιστικό fb αλλά και σε βίντεο στο διαδίκτυο με τίτλο που αναφέρεται σε αλαουίτες σφαγιασθέντες.

Αποκεφαλισμός παιδιού
Αποκεφαλισμός παιδιού

Η σφαγή πραγματοποιήθηκε στο αρμένικο χωριό Nab’ain (Ekizolukh ) που βρίσκεται 4 km δυτικά του Kesab που με τη σειρά του απέχει μόλις 59 χλμ από την Λαττάκεια.

1939816_625448910872297_1563583959_n
Σε λογαριασμό του αναρτήθηκε αποκεφαλισμός αλαουίτη στρατιώτη όπως αναφέρει το μήνυμα στο σημείο-πύργο 45 στα τουρκμένικα βουνά της Λαττάκεια που διέπραξαν οι εισβολείς τζιχαντιστές από την Τουρκία.

bjvqbm6iaaeqjna1
Oι τζιχαντιστές τρομοκράτες της Τζαμπχάτ Αλ Νούσρα παρακλάδι της Αλ Κάιντα αποκεφάλισαν στην Derra στο Νότο της Συρίας και άλλους αιχμάλωτους στρατιώτες μ΄αλαλαγμούς Aλλάχου Ακμπάρ ο Θεός είναι μεγάλος.

Κούρδος μαχητής που εκτελέστηκε στη Ράκκα και εκτέθηκε σε δημόσια θέα και στο twitter
Κούρδος μαχητής που εκτελέστηκε στη Ράκκα και εκτέθηκε σε δημόσια θέα και στο twitter

Ανάρτησαν στο διαδίκτυο το έγκλημά τους αλλά το λογόκρινε η υπεραισθησία της Youtube.

BjrJuQrCIAAVRGr (1)

Δείτε το βίντεο φρίκης της σφαγής

OMAΔΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ
OMAΔΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΣΥΡΙΩΝ
VideoPress requires either HTML5 video or Adobe Flash Player 10 or above for playback.

Με το ξίφος για να πάρει κεφάλια χριστιανών και αλαουιτών
Με το ξίφος για να πάρει κεφάλια χριστιανών και αλαουιτών
olympia.gr