Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Αυτό το υποκείμενο χρηματοδοτείται απο το Βατικανό την Ε.Ε τις Η.Π.Α και το Ισραήλ.

Πρόκειται για ένα πραγματικά αιμοβόρο και αιμοσταγές κτήνος. Ένας ακόμη αντιπροσωπευτικός τύπος του « homo macellarius », του ανθρωποσφαγέα που λιμαίνεται τη συριακή γη.
Ο Khalid k. με το ψευδώνυμο Abu Abd ar­Rahman al­ Iraqi d’Almere , δημοσίευσε στις15/03/14 στον λογαρισμό του στο twitter.com/abudurahma (pic.twitter.com/6s7vJKvsvH) μια ακόμη σοκαριστική εικόνα αποτρόπαιου ομαδικού αποκεφαλισμού που πραγματοποίησε στο όνομα της ισλαμιστικήςτρομοκρατικής οργάνωσης ΙSIS (Islamic State for Iraq and Sham).

homo homo1 homo2 homo3
Το αρχικό μήνυμα στο twitter του αναφέρεται στο όραμα της ισλαμοποίησης όλης της Μέσης Ανατολής μέσα από την εγκληματική δράση της τρομοκρατικής ISIS:
«Eπέμενε , επέμενε και αν είναι θέλημα Θεού, μια μέρα του Θεού, θα βασιλεύσει το Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Μ.Ανατολής ». Ο μαζικός αποκεφαλισμός πραγματοποιήθηκε στη Χομς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Φωτογραφίζεται με θριαμβευτικό ύφος κρατώντας ένα αιματοβαμένο μαχαίρι από το ειδεχθές τελετουργικό έγκλημα. Το αριστερό του χέρι είναι υπερυψωμένο και έχει προτεταμένο τον αντίχειρα προς τον ουρανό υποδηλώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο ότι εκτελεί θεία εντολή. Για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται ο σεκταριστικός και μη πολιτικός χαρακτήρα του πολέμου στη Συρία. Ο ανθρωποσφαγέας όπως και άλλοι όμοιοί του συνεργάζεται με τον λεγόμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό δηλαδή με την ένοπλη συριακή αντιπολίτευση.
Στο έδαφος ένας σωρός από κεφάλια σαν κουβάρια που κανείς δεν βρήκε τον σωτήριο μίτο διαφυγής.
Στο παρελθόν ανάλογες φωτογραφίες από ανάλογα εγκλήματά του έχουν δημοσιοποιηθεί(ΜWS). Άλλη ανάρτηση στο διαδίκτυο απεικονίζει το μαζικό αποκεφαλισμό νέων ανθρώπων.
homo4
Βρυξέλλες, Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
makeleio.gr