Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Έσπασαν το κέντρο της Αθήνας, Ανθέλληνες για να μήν διαδηλώσουν ΕΛΛΗΝΕΣ για τα Ίμια. Τους χαρακτηρίζουν όλους Χρυσαυγίτες και φασίστες, κάποιοι επιδιώκουν τον εμφύλιο! Και Τούρκοι στην Ανθελληνική πορεία!

'Τούρκος πολιτικός πρόσφυγας'
newsit.gr. Μέλη της Χρυσής Αυγης πραγματοποιούσαν συγκέντρωση επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της πλατείας Ρηγίλλης, με αφορμή την επέτειο των Ιμίων.
Την ιδια ώρα αντιφασιστικές οργανώσεις έχουν συγκεντρωθεί στη πλατεία Συντάγματος φωνάζοντας συνθήματα κατα του φασισμού.


Δυνάμεις της Αστυνομίας είχαν παραταχθεί κατα μήκος της Βασιλίσσης Σοφίας για να αποτρέψουν ενδεχόμενη συνάντηση των συμμετεχόντων στις δύο συγκεντρώσεις. Όταν η μία συγκέντρωση πήγε να πλησιάσει την άλλη η αστυνομία επενέβη και επικράτησε ενταση.

 






Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και δακρυγόνων και κατά τη διάρκεια προσαγωγών τραυματίστηκε ένας διαδηλωτής στο κεφάλι.


Δείτε το βίντεο


Πρόκειται για Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα ο οποίος μεταμέρφηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Γεννηματάς.





Να σημειωθεί τέλος ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον τραυματία διαπίστωσαν διάσειση και πως είχε δεχτεί χτυπήματα στον αυχένα και στη μέση. Ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.


 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ