Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!

Η κα Μαρία Ρεπούση είναι σήμερα Βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ και μέλος της Κεντρικής και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας και Έρευνας. Είναι η κυρία, που μας μίλησε για "το συνωστισμό της Σμύρνης" για την "γενοκτονία των Ποντίων"και για "το μύθο του Χορού του Ζαλόγγου"
Μισεί την Ελλάδα και την Ορθοδοξία! Σύμφωνα με τήν άποψη, που υποστηρίζει η εφημερίδα ":Real News", ξαφνικά και με συνοπτικές διαδικασίες έλαβε master κλπ και ανελίχθηκε Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης. Γεννημένη, ως φαίνεται, για να προκαλεί! Ο γνωστός σε όλους κ. Μίκης Θεοδωράκης της είπε δημοσίως: "Αν δεν σ' αρέσει η Ελλάδα, σήκω και φύγε"!

 Ως προς το Μάθημα των Θρησκευτικών στα Δημόσια Σχολεία ζήτησε:  αν παραμείνει το μάθημα των θρησκευτικών να μετονομαστεί σε θρησκειολογία- "Τα θρησκευτικά με την έννοια της ορθόδοξης κατήχησης, κατά την γνώμη της, δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο"- Η κα Μαρία Ρεπούση τα είπε όλα αυτά στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής
Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε ένα σύνολο επιγραφών στην Ελληνική σε ξένες Χώρες, που ελάβαμε και δεόντως εκτιμήσαμε. Η Κυρία Ρεπούση, δαιμονίζεται είτε με την ιστορία μας, είτε με τη γλώσσα μας, είτε με την Ορθοδοξία μας, Τα αρχαία Ελληνικά τα έχει χαρακτηρίσει "νεκρή γλώσσα".

Αίγιον, 5 Φεβρουαρίου 2014
+ ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ